Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal1886 FishVooruit
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Daniels draait met de bal, schiet en ... Zijlstra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daniels is nu in balbezit. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - FishVooruit 0:1

17e minuut.
Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Benita onderschept slim de pass. Daniels is nu in balbezit. Benita is nu in balbezit. Benita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Los is nu in balbezit. Los geeft de bal voor. Voorintholt is nu in balbezit. Benita onderschept slim de pass. Benita schiet op doel. Paal! Daniels rent richting de bal. Daniels draait met de bal, schiet en ... Zijlstra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marsman bokst de bal weg.

25e minuut.
Meulendijks passt de bal in één keer door. Manhoef rent richting de bal. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef onderschept slim de pass. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal1886 - FishVooruit 1:1

28e minuut.
Melis passt de bal zonder na te denken. Meulendijks rent richting de bal. Meulendijks speelt de bal door. Regeer rent richting de bal. Regeer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Dijk trapt de bal weg van het doel. Melis rent richting de bal. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef schiet op doel. van Dijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vermeulen kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - FishVooruit 2:1

37e minuut.
Regeer geeft de bal voor. Engel rent richting de bal. Manhoef verovert de bal door een tackle van achteren. Manhoef schiet op doel. van Dijk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - FishVooruit 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal1886 56%, FishVooruit 44%.
Arsenal1886 - FishVooruit 3:1

52e minuut.
Ayoub verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoub passt de bal in één keer door. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - FishVooruit 4:1

57e minuut.
van der Lubbe met de inworp. Benita is nu in balbezit. Benita passt de bal in één keer door. Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
van Leeuwenhoek is nu in balbezit. van Leeuwenhoek passt de bal zonder na te denken. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Meulendijks met een sublieme pass. Daar is Engel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. van Dijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal1886 - FishVooruit 5:1

82e minuut.
Daniels heeft problemen om de bal te vangen. Daniels met een sublieme pass. Los rent richting de bal. Manhoef rent richting de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Regeer passt de bal zonder na te denken. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Regeer rent richting de bal. Regeer haalt uit met een fantastische trap. van Dijk bokst de bal weg. Ayoub heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal1886 45%, FishVooruit 55%.
Arsenal1886 - FishVooruit 5:1