Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nylondelux Arsenal1886
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Louwaars is nu in balbezit. Heesakkers is nu in balbezit. de Kler onderschept slim de pass. de Kler haalt uit met een fantastische trap. Zijlstra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
de Kler speelt de bal door. Klungelig pakt Zijlstra de bal. Louwaars is nu in balbezit. Louwaars draait met de bal, schiet en ... Marsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - Arsenal1886 1:0

23e minuut.
St. Jago rent richting de bal. Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis met een sublieme pass. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van der Molen geeft een hoge lob. Poepon is nu in balbezit. de Kat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Kat krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Poepon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Molen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bekker is nu in balbezit. Louwaars bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwaars draait met de bal, schiet en ... Marsman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - Arsenal1886 2:0

26e minuut.
Marsman speelt de bal door. Klungelig pakt Manhoef de bal. van der Molen probeert naar een medespeler te passen. Manhoef rent richting de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Pinas bokst de bal weg.

37e minuut.
Melis speelt de bal door. Regeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Regeer speelt de bal door. Manhoef rent richting de bal. Manhoef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
de Kler is nu in balbezit. de Kler passt de bal in één keer door. Heesakkers is nu in balbezit. Louwaars onderschept slim de pass. Louwaars haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bekker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van der Molen is nu in balbezit. van der Molen schiet op doel. Louwaars heeft problemen om de bal te vangen. Louwaars schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 37%, Arsenal1886 63%.
nylondelux - Arsenal1886 2:0

57e minuut.
van der Molen rent richting de bal. van Leeuwenhoek verovert de bal door een tackle van achteren. van Leeuwenhoek speelt de bal door. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Pinas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - Arsenal1886 2:1

59e minuut.
de Kat onderschept slim de pass. van Leeuwenhoek is nu in balbezit. van Leeuwenhoek geeft de bal voor. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nylondelux - Arsenal1886 2:2

67e minuut.
Daar is St. Jago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melis onderschept slim de pass. Melis met een sublieme pass. Manhoef rent richting de bal. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Pinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michel speelt de bal door. Klungelig pakt van der Molen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - Arsenal1886 2:3

83e minuut.
Manhoef met een sublieme pass. Bekker is nu in balbezit. Stroker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stroker krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pröpper rent richting de bal. Meulendijks begaat een overtreding. Pröpper raakt geblesseerd tijdens het duel. St. Jago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Louwaars springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Zijlstra de bal onder controle te krijgen. de Kler rent richting de bal. de Kler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
van der Molen bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis onderschept slim de pass. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Pröpper probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 49%, Arsenal1886 51%.
nylondelux - Arsenal1886 2:3