Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpoolM Maggie “Q”
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Sané met een sublieme pass. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Muide de bal. Muide passt de bal in één keer door. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ... Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:2

8e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu passt de bal met de wreef. Muide is nu in balbezit. Muide schiet op doel. Volkers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:3

11e minuut.
Deveraux verovert de bal door een tackle van achteren. Deveraux geeft een hoge lob. Esajas kopt de bal weg. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster geeft een hoge lob. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ... Volkers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz geeft de bal voor. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas rent richting de bal. Esajas schiet op doel. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:4

24e minuut.
Klamczyński kopt de bal weg. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal met de wreef. Daar is Esajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:5

25e minuut.
Statu onderschept slim de pass. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas is nu in balbezit. Muide is nu in balbezit. Muide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sané kopt de bal weg. Muide is nu in balbezit. Daar is Esajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas draait met de bal, schiet en ... Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:6

28e minuut.
Esajas rent richting de bal. Klungelig pakt Esajas de bal. Esajas passt de bal met de wreef. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:7

29e minuut.
Muide met een sublieme pass. Spee rent richting de bal. Spee geeft een hoge lob. Sané geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mijnders de bal onder controle te krijgen. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:8

31e minuut.
Hill rent richting de bal. Muide onderschept slim de pass. Muide probeert naar een medespeler te passen. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Esajas schiet op doel. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee geeft een hoge lob. Esajas rent richting de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ... Kantelberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:9

37e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster geeft een hoge lob. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap. Volkers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:10

39e minuut.
Esajas verovert de bal door een tackle van achteren. Landaal onderschept slim de pass. Landaal speelt de bal door. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Volkers met een harde bal richting middenveld. Landaal heeft problemen om de bal te vangen. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané onderschept slim de pass. Sané met een sublieme pass. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpoolM 92%, Maggie “Q” 8%.
liverpoolM - Maggie “Q” 0:11

49e minuut.
Klamczyński probeert de bal met de borst te controleren. Klamczyński speelt de bal door. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:12

52e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas passt de bal met de wreef. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu speelt de bal door. Esajas rent richting de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:13

59e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Esajas de bal. Muide rent richting de bal. Muide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:14

60e minuut.
van Diermen passt de bal zonder na te denken. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill passt de bal zonder na te denken. Spee rent richting de bal. Spee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klamczyński kopt de bal weg. Daar is Lavreysen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu met een sublieme pass. Klungelig pakt Spee de bal. Spee geeft een hoge lob. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:15

75e minuut.
Muide rent richting de bal. Esajas speelt de bal door. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:16

80e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal in één keer door. Esajas rent richting de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:17

82e minuut.
Statu heeft problemen om de bal te vangen. Hill is nu in balbezit. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Esajas rent richting de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Esajas probeert de bal met de borst te controleren. Sané is nu in balbezit. Esajas rent richting de bal. Esajas geeft een hoge lob. Statu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kantelberg heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpoolM - Maggie “Q” 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpoolM 80%, Maggie “Q” 20%.
liverpoolM - Maggie “Q” 0:18