Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolori F.C Castrophey
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 28.2
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Klungelig pakt Sreenivasa de bal. Sreenivasa speelt de bal door. Reynierse heeft problemen om de bal te vangen. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
van Es geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sreenivasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolori F.C 58%, Castrophey 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tricolori F.C - Castrophey 0:0

61e minuut.
Kantelberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kantelberg met een sublieme pass. Kroon rent richting de bal. Kroon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pahlplatz trapt de bal weg van het doel. Reynierse kopt de bal weg. Blokker is nu in balbezit. Blokker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Castrophey 1:0

64e minuut.
Brusselers bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusselers met een sublieme pass. van der Meijde rent richting de bal. van der Meijde speelt de bal door. Kongolo probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tricolori F.C - Castrophey 1:1

70e minuut.
Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman speelt de bal door. Brusselers is nu in balbezit. Brusselers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Castrophey 1:2

72e minuut.
Sreenivasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreenivasa probeert naar een medespeler te passen. Brusselers heeft problemen om de bal te vangen. Brusselers draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bosman rent richting de bal. Bosman geeft een hoge lob. Sreenivasa rent richting de bal. Sreenivasa geeft een hoge lob. Brusselers maakt een snoekduik en kopt de bal. Peeters bokst de bal weg.

79e minuut.
Sreenivasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tevreden is nu in balbezit. Reynierse bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden onderschept slim de pass. Tevreden geeft een lange en hoge pass. Peeters bokst de bal weg. Brusselers bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusselers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Castrophey 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolori F.C 41%, Castrophey 59%.
Tricolori F.C - Castrophey 1:3