Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waterland VV Greenwhitewarriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Wotte rent richting de bal. Wotte passt de bal in één keer door. Henriksen is nu in balbezit. Henriksen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roord de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Duin geeft de bal voor. Menzo heeft problemen om de bal te vangen. Wotte is nu in balbezit. Wotte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dumoulin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badloe neemt de hoekschop. Rekik bokst de bal weg. Henriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriksen draait met de bal, schiet en ... Rekik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - Greenwhitewarriors 1:0

14e minuut.
Kemper rent richting de bal. Kemper met een sublieme pass. Nuninga is nu in balbezit. Henriksen rent richting de bal. Henriksen schiet op doel. Rekik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nuninga passt de bal zonder na te denken. Boerebach rent richting de bal. Moniz is nu in balbezit. Boerebach onderschept slim de pass. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waterland VV - Greenwhitewarriors 1:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renders met een snelle inworp. Wotte rent richting de bal. Wotte schiet op doel. Badloe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Swart rent richting de bal. Wotte onderschept slim de pass. Wotte speelt de bal door. Klungelig pakt Henriksen de bal. Henriksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kemper passt de bal met de wreef. Wotte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swart. Swart krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Renders passt de bal met de wreef. Kemper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemper probeert naar een medespeler te passen. Boerebach is nu in balbezit. Boerebach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wiersma kopt de bal weg. Boerebach heeft problemen om de bal te vangen. Menzo is nu in balbezit. Boerebach onderschept slim de pass. Boerebach haalt uit met een fantastische trap. Veldmate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waterland VV - Greenwhitewarriors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterland VV 43%, Greenwhitewarriors 57%.
Waterland VV - Greenwhitewarriors 1:2

49e minuut.
Götze geeft een hoge lob. Boerebach heeft problemen om de bal te vangen. Götze begaat een overtreding. Götze krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dumoulin geeft de bal voor. Wiersma kopt de bal weg. Swart controleert de bal met de borst. Wotte is nu in balbezit. Wotte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rekik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waterland VV - Greenwhitewarriors 2:2

65e minuut.
van Hemert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzo passt de bal met de wreef. Henriksen rent richting de bal. Henriksen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Swart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzo begaat een overtreding. Menzo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Moniz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiersma met een snelle inworp. Kemper is nu in balbezit. Kemper geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waterland VV 51%, Greenwhitewarriors 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waterland VV - Greenwhitewarriors 2:2