Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maggie “Q” Tricolori F.C
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 22.9
excellent Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Muide probeert naar een medespeler te passen. Kongolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu onderschept slim de pass. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Muide kopt de bal weg. Klungelig pakt van Kooten de bal. Statu speelt de bal door. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 1:0

5e minuut.
Kroon rent richting de bal. Kroon passt de bal zonder na te denken. Reynierse probeert de bal met de borst te controleren. Esajas onderschept slim de pass. Esajas schiet op doel. Peeters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kantelberg kopt de bal weg. Kroon is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster passt de bal zonder na te denken. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 2:0

11e minuut.
Esajas passt de bal met de wreef. Sané bereikt de bal nog maar net als eerste. Sané passt de bal in één keer door. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klamczyński geeft een hoge lob. Sané heeft problemen om de bal te vangen. Esajas is nu in balbezit. Muide rent richting de bal. Muide geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt van Es de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 3:0

18e minuut.
Kongolo kopt de bal weg. de Haan probeert de bal aan de voet te houden. Esajas is nu in balbezit. Esajas schiet op doel. Kongolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Foster kopt de bal weg. Esajas rent richting de bal. Esajas passt de bal zonder na te denken. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 4:0

20e minuut.
van Es geeft de bal voor. Kantelberg rent richting de bal. Kantelberg probeert naar een medespeler te passen. Menig met een sublieme pass. Deveraux verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt van Kooten de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu geeft een lange en hoge pass. Esajas springt en kopt de bal. Peeters maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 5:0

26e minuut.
Muide onderschept slim de pass. Muide geeft een lange en hoge pass. Esajas is nu in balbezit. Esajas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 6:0

27e minuut.
Foster met een snelle inworp. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz geeft de bal voor. Klamczyński geeft een hoge lob. Esajas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 7:0

29e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal met de wreef. Muide rent richting de bal. Muide haalt uit met een fantastische trap. Peeters maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kantelberg met een sublieme pass. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński speelt de bal door. Statu rent richting de bal. Statu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 8:0

34e minuut.
Blokker passt de bal in één keer door. de Haan is nu in balbezit. de Haan geeft een lange en hoge pass. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 9:0

37e minuut.
Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński geeft een hoge lob. van Kooten probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Peeters met een sublieme pass. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Spee heeft problemen om de bal te vangen. Spee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esajas springt en kopt de bal. Peeters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 10:0

45e minuut.
Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Muide kan de bal niet met de borst controleren. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński geeft de bal voor. Kantelberg heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spee neemt de hoekschop. Klungelig pakt Reynierse de bal. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 14%, Tricolori F.C 86%.
Maggie “Q” - Tricolori F.C 10:0

47e minuut.
van Kooten controleert de bal met de borst. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee passt de bal in één keer door. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Esajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kantelberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klamczyński rent richting de bal. Klamczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kroon probeert de bal aan de voet te houden. Klamczyński geeft een hoge lob. Statu kopt de bal weg. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peeters trapt de bal weg van het doel. Reynierse heeft problemen om de bal te vangen. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 11:0

57e minuut.
Statu met een sublieme pass. Sané heeft problemen om de bal te vangen. Sané passt de bal in één keer door. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 12:0

62e minuut.
Kongolo is nu in balbezit. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide speelt de bal door. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 13:0

66e minuut.
Deveraux kopt de bal weg. de Haan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide verovert de bal door een tackle van achteren. Muide geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Statu de bal. Peeters bokst de bal weg. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 14:0

67e minuut.
Muide onderschept slim de pass. Muide speelt de bal door. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 15:0

71e minuut.
Inworp. Spee met de inworp. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap. van Es probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 16:0

72e minuut.
Deveraux geeft een lange en hoge pass. Spee rent richting de bal. Spee speelt de bal door. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klamczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klamczyński speelt de bal door. Sané met een sublieme pass. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Muide rent richting de bal. Esajas rent richting de bal. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas rent richting de bal. Esajas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klamczyński met een sublieme pass. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee passt de bal met de wreef. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Esajas passt de bal zonder na te denken. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide passt de bal zonder na te denken. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide passt de bal zonder na te denken. Statu is nu in balbezit. Statu draait met de bal, schiet en ... Peeters maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Statu speelt de bal door. Daar is Muide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynierse is nu in balbezit. Muide is nu in balbezit. Muide haalt uit met een fantastische trap. Peeters bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - Tricolori F.C 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 15%, Tricolori F.C 85%.
Maggie “Q” - Tricolori F.C 17:0