Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lions Club Waterland VV
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Weber speelt de bal door. Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak passt de bal zonder na te denken. İsmayılov rent richting de bal. İsmayılov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Verbruggen geeft een lange en hoge pass. Kmieciak rent richting de bal. Wotte is nu in balbezit. Kmieciak onderschept slim de pass. Kmieciak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Pol passt de bal zonder na te denken. İsmayılov is nu in balbezit. Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak draait met de bal, schiet en ... Veldmate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Menzo verovert de bal door een tackle van achteren. Menzo passt de bal met de wreef. van Hemert rent richting de bal. van Hemert geeft de bal voor. Henriksen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Waterland VV 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions Club 45%, Waterland VV 55%.
Blue Lions Club - Waterland VV 0:1

58e minuut.
İsmayılov geeft de bal voor. van Hemert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kmieciak krijgt een gele kaart. van Hemert moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. van Hemert kan niet meer verder spelen. Depay komt het veld opgelopen.

59e minuut.
van Eijk geeft een lange en hoge pass. Verbruggen kopt de bal weg. Klungelig pakt Götze de bal. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Schippers onderschept slim de pass. van den Pol is nu in balbezit. van den Pol speelt de bal door. İsmayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions Club 37%, Waterland VV 63%.
Blue Lions Club - Waterland VV 0:1