Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKEA EINDHOVEN Gerjan FC
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Giordo speelt de bal door. Wąs rent richting de bal. Wąs geeft de bal voor. Orkowski is nu in balbezit. Orkowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romaszkiewicz is nu in balbezit. Romaszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Gerjan FC 1:0

7e minuut.
Kools passt de bal met de wreef. Wąs geeft een hoge lob. Romaszkiewicz kopt de bal weg. Zwijacz rent richting de bal. Zwijacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Trzmielewski is nu in balbezit. Trzmielewski met een sublieme pass. Romaszkiewicz rent richting de bal. Romaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKEA EINDHOVEN - Gerjan FC 2:0

17e minuut.
Daar is Romaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Koesveld rent richting de bal. Trzmielewski maakt een afschuwelijke overtreding. Trzmielewski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Trzmielewski rent richting de bal. Trzmielewski passt de bal zonder na te denken. Dumortier verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 40%, Gerjan FC 60%.
IKEA EINDHOVEN - Gerjan FC 2:0

47e minuut.
van Houten geeft de bal voor. Inworp. Olivera met een snelle inworp. Trzmielewski is nu in balbezit. Trzmielewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Giordo onderschept slim de pass. Makulec is nu in balbezit. Giordo rent richting de bal. Dirks verovert de bal door een tackle van achteren. Dirks schiet op doel. Özyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
van Houten rent richting de bal. Romaszkiewicz onderschept slim de pass. Romaszkiewicz met een sublieme pass. Zwijacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwijacz draait met de bal, schiet en ... Reker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
van Bronckhorst probeert naar een medespeler te passen. Braafheid rent richting de bal. Braafheid passt de bal in één keer door. Dirks is nu in balbezit. Dirks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKEA EINDHOVEN 39%, Gerjan FC 61%.
IKEA EINDHOVEN - Gerjan FC 2:0