Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castrophey IKEA EINDHOVEN
Normal Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Makulec de bal. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden speelt de bal door. Brusselers is nu in balbezit. Brusselers haalt uit met een fantastische trap. Özyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sreenivasa speelt de bal door. Brusselers is nu in balbezit. Giordo begaat een overtreding. Giordo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sheppard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sreenivasa met een snelle inworp. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs met een sublieme pass. Brusselers is nu in balbezit. Brusselers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden met een sublieme pass. Brusselers rent richting de bal. Brusselers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castrophey 50%, IKEA EINDHOVEN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castrophey - IKEA EINDHOVEN 0:0

50e minuut.
Trzmielewski rent richting de bal. Trzmielewski geeft een hoge lob. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Romaszkiewicz is nu in balbezit. Romaszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Slootmaeckers speelt de bal door. Zwijacz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosman. Bosman krijgt een gele kaart.

67e minuut.
van der Meijde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Meijde passt de bal in één keer door. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusselers rent richting de bal. Brusselers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trzmielewski onderschept slim de pass. Trzmielewski speelt de bal door. Romaszkiewicz rent richting de bal. Zwijacz is nu in balbezit. Zwijacz draait met de bal, schiet en ... Pahlplatz bokst de bal weg.

80e minuut.
Giordo rent richting de bal. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Makulec begaat een overtreding. Makulec krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Inworp. Sreenivasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makulec is nu in balbezit. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden geeft een hoge lob. Özyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castrophey 38%, IKEA EINDHOVEN 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castrophey - IKEA EINDHOVEN 0:0