Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolori F.C Voetbalvereniging Haaglanden
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Dillen rent richting de bal. Robertha rent richting de bal. Dillen is nu in balbezit. Robertha rent richting de bal. Robertha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Heerkens rent richting de bal. Kroon rent richting de bal. Kroon probeert naar een medespeler te passen. Blokker is nu in balbezit. Blokker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Reynierse passt de bal in één keer door. Blokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blokker speelt de bal door. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap. van der Kerkhof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kroon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Voetbalvereniging Haaglanden 1:0

37e minuut.
Brands geeft de bal voor. Reynierse met een sublieme pass. Heerkens rent richting de bal. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kongolo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Reynierse de bal onder controle te krijgen. Kroon is nu in balbezit. Kroon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blokker de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolori F.C 60%, Voetbalvereniging Haaglanden 40%.
Tricolori F.C - Voetbalvereniging Haaglanden 1:0

50e minuut.
Heerkens speelt de bal door. Robertha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillen haalt uit met een fantastische trap. Peeters maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tricolori F.C - Voetbalvereniging Haaglanden 1:1

62e minuut.
Kantelberg met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hollander met de inworp. Dillen kan de bal niet met de borst controleren. Dillen geeft de bal voor. Peeters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Kongolo passt de bal zonder na te denken. Taylor is nu in balbezit. Dillen speelt de bal door. Robertha bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dillen met een sublieme pass. Robertha rent richting de bal. van Es legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Es krijgt een gele kaart. Robertha raakt geblesseerd tijdens het duel. Dillen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolori F.C - Voetbalvereniging Haaglanden 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolori F.C 60%, Voetbalvereniging Haaglanden 40%.
Tricolori F.C - Voetbalvereniging Haaglanden 1:2