Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Oudenrijn SV Escamp
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Thijssen met een sublieme pass. Dumfries rent richting de bal. Pronk rent richting de bal. Dumfries verovert de bal door een tackle van achteren. Dumfries draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pronk is nu in balbezit. Schenk is nu in balbezit. Pronk begaat een overtreding. Schenk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dolberg komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cruijff geeft een hoge lob. Doeltrap. Hardeveld trapt de bal weg van het doel. Thijssen is nu in balbezit. Thijssen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - SV Escamp 0:1

17e minuut.
Cruijff passt de bal zonder na te denken. Zuiverloon geeft de bal voor. Pronk heeft problemen om de bal te vangen. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Oudenrijn 58%, SV Escamp 42%.
HFC Oudenrijn - SV Escamp 0:1

53e minuut.
Cruijff verovert de bal door een tackle van achteren. Cruijff passt de bal in één keer door. Schenk is nu in balbezit. Schenk geeft een lange en hoge pass. Thijssen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dirksen is nu in balbezit. Dumfries onderschept slim de pass. Dumfries draait met de bal, schiet en ... van den Velden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hardeveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Oudenrijn - SV Escamp 0:2

76e minuut.
Zuiverloon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Buuren komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pronk verovert de bal door een tackle van achteren. Pronk speelt de bal door. van Mourik is nu in balbezit. van Mourik draait met de bal, schiet en ... Boateng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sedoc onderschept slim de pass. Koeman rent richting de bal. Koeman speelt de bal door. van Mourik is nu in balbezit. van Mourik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Oudenrijn 61%, SV Escamp 39%.
HFC Oudenrijn - SV Escamp 0:2