Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lech poznan 23232 VVA Gein
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Stichting speelt de bal door. Drommel is nu in balbezit. Drommel met een sublieme pass. de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wuytens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hofstede met de inworp. Daar is Straalman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Straalman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lech poznan 23232 - VVA Gein 0:1

34e minuut.
Klungelig pakt Drommel de bal. Straalman rent richting de bal. Straalman met een sublieme pass. Botje bereikt de bal nog maar net als eerste. Botje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech poznan 23232 49%, VVA Gein 51%.
lech poznan 23232 - VVA Gein 0:1

54e minuut.
Houwaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwaart geeft een hoge lob. de Mos probeert de bal aan de voet te houden. de Breij is nu in balbezit. de Breij draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lech poznan 23232 - VVA Gein 1:1

59e minuut.
Wuytens geeft de bal voor. Houwaart is nu in balbezit. Houwaart geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Breij de bal. de Breij haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de Mos heeft problemen om de bal te vangen. Pappot is nu in balbezit. Pappot geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Viscaal speelt de bal door. Straalman rent richting de bal. Botje is nu in balbezit. Straalman bereikt de bal nog maar net als eerste. Straalman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lech poznan 23232 25%, VVA Gein 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lech poznan 23232 - VVA Gein 1:1