Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zeeuwland Renum Alblas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar speelt de bal door. van Rijn rent richting de bal. Boomsma rent richting de bal. Boomsma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
van Wonderen speelt de bal door. Martina is nu in balbezit. Martina met een sublieme pass. Witschge rent richting de bal. Witschge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Lucassen de bal. van der Sar is nu in balbezit. van der Sar passt de bal zonder na te denken. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeeuwland 43%, Renum Alblas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zeeuwland - Renum Alblas 0:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Sar met de inworp. Havenaar speelt de bal door. van Rijn rent richting de bal. van Rijn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dekkers rent richting de bal. Dekkers met een sublieme pass. Witschge is nu in balbezit. Ressel is nu in balbezit. Ressel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Renum Alblas 0:1

77e minuut.
Havenaar kopt de bal weg. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma passt de bal zonder na te denken. van der Sar is nu in balbezit. van der Sar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
van Vleuten met een sublieme pass. van Wonderen kopt de bal weg. Vincken rent richting de bal. Boomsma rent richting de bal. Boomsma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeeuwland 31%, Renum Alblas 69%.
FC Zeeuwland - Renum Alblas 0:1