Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Escamp Icardi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Postma geeft de bal voor. Kamminga probeert de bal met de borst te controleren. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock haalt uit met een fantastische trap. Cijntje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boateng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Icardi 0:1

6e minuut.
Thijssen passt de bal zonder na te denken. Dumfries rent richting de bal. van Lare is nu in balbezit. Schenk verovert de bal door een tackle van achteren. Schenk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Engel passt de bal in één keer door. Dumfries rent richting de bal. Dumfries haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert van Lare de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pahlplatz met een snelle inworp. Tempelman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thijssen. Thijssen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jalving speelt de bal door. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock passt de bal met de wreef. Lindenbergh rent richting de bal. Lindenbergh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 51%, Icardi 49%.
SV Escamp - Icardi 0:1

46e minuut.
Zuiverloon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Buuren komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cruijff probeert naar een medespeler te passen. Dumfries rent richting de bal. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Escamp - Icardi 1:1

53e minuut.
de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesbrouck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Kock is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lindenbergh komt bij de bal en schiet. Boateng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Icardi 1:2

65e minuut.
Engel is nu in balbezit. Jalving onderschept slim de pass. Jalving probeert naar een medespeler te passen. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - Icardi 1:3

71e minuut.
Lindenbergh passt de bal in één keer door. de Kock rent richting de bal. Cijntje rent richting de bal. de Kock verovert de bal door een tackle van achteren. de Kock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 63%, Icardi 37%.
SV Escamp - Icardi 1:3