Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best DFC Duckstad United
Fc Best Tactiek huehue 2.0
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
van den Bergh speelt de bal door. Kámán rent richting de bal. Kámán geeft een lange en hoge pass. Kroesen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sanjog met een snelle inworp. Kámán met een sublieme pass. Sotero is nu in balbezit. Sotero haalt uit met een fantastische trap. Schepers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Oosterwolde rent richting de bal. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva passt de bal in één keer door. Kroesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Waterreus probeert naar een medespeler te passen. Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán geeft een hoge lob. Kroesen rent richting de bal. Kroesen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Paiva haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sotero de bal onder controle te krijgen. Waterreus rent richting de bal. Waterreus geeft de bal voor. Paiva krijgt zijn hoofd ertegen. Schepers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert de Kruyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zuiverloon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

30e minuut.
Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Paiva passt de bal met de wreef. Sotero rent richting de bal. Sotero schiet op doel. Schepers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sotero schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Kruyk de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kámán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sotero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kámán passt de bal zonder na te denken. Paiva is nu in balbezit. Paiva passt de bal zonder na te denken. Sotero rent richting de bal. Sotero schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Paiva rent richting de bal. Paiva passt de bal in één keer door. Sotero is nu in balbezit. Sotero draait met de bal, schiet en ... de Kruyk probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - DFC Duckstad United 1:0

44e minuut.
Daar is Sibum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibum geeft de bal voor. Paiva met een sublieme pass. Kroesen is nu in balbezit. Kroesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 31%, DFC Duckstad United 69%.
FC Best - DFC Duckstad United 1:0

49e minuut.
Assis geeft de bal voor. Schuiteman verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero rent richting de bal. Sotero haalt uit met een fantastische trap. Schepers probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schuurmans komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Paiva probeert naar een medespeler te passen. Kámán is nu in balbezit. Kámán passt de bal met de wreef. Sotero rent richting de bal. Sotero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Assis geeft een hoge lob. Schuurmans kan de bal niet met de borst controleren. Schuurmans speelt de bal door. Sotero is nu in balbezit. Sotero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Jonker komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sanjog passt de bal met de wreef. Daar is Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paiva geeft een hoge lob. Sotero rent richting de bal. Sotero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Choluj komt het veld opgelopen. Schepers trapt de bal weg van het doel. Oosterwolde kopt de bal weg. Choluj probeert de bal met de borst te controleren. Choluj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - DFC Duckstad United 2:0

70e minuut.
Assis rent richting de bal. Assis geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Kruyk de bal. Paiva is nu in balbezit. Paiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Paiva passt de bal in één keer door. Jonker rent richting de bal. Jonker met een sublieme pass. Sotero heeft problemen om de bal te vangen. Sotero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sanjog bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjog geeft een lange en hoge pass. Sotero rent richting de bal. Sotero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 26%, DFC Duckstad United 74%.
FC Best - DFC Duckstad United 2:0