Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renum Alblas lech poznan 23232
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. Schreurs trapt de bal weg. Drommel kopt de bal weg. Klungelig pakt Witschge de bal. Witschge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Houwaart onderschept slim de pass. Houwaart geeft een hoge lob. Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Demouge speelt de bal door. Houwaart met een sublieme pass. van Lingen rent richting de bal. de Breij onderschept slim de pass. de Breij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vincken probeert naar een medespeler te passen. Pappot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappot geeft een hoge lob. de Breij rent richting de bal. de Breij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Houwaart passt de bal in één keer door. Drommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drommel speelt de bal door. de Breij rent richting de bal. de Breij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renum Alblas 53%, lech poznan 23232 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Renum Alblas - lech poznan 23232 0:0

47e minuut.
Daar is Witschge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ressel is nu in balbezit. Witschge rent richting de bal. Witschge draait met de bal, schiet en ... Schreurs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - lech poznan 23232 1:0

50e minuut.
Demouge geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Lingen de bal. de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij schiet op doel. Klungelig pakt Stijger de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Renum Alblas - lech poznan 23232 1:1

71e minuut.
Drommel speelt de bal door. Rensenbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkes verovert de bal door een tackle van achteren. Parkes met een sublieme pass. Houwaart geeft de bal voor. van Vleuten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vincken is nu in balbezit. Vincken geeft een lange en hoge pass. Daar is van de Kerkhof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witschge rent richting de bal. Witschge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vincken bereikt de bal nog maar net als eerste. Demouge is nu in balbezit. Demouge met een sublieme pass. de Breij is nu in balbezit. de Breij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renum Alblas - lech poznan 23232 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renum Alblas 51%, lech poznan 23232 49%.
Renum Alblas - lech poznan 23232 1:2