Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VVA Gein FC Zeeuwland
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
tragic Verdedigen poor


2e minuut.
Havenaar speelt de bal door. Daar is van Wonderen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wonderen passt de bal met de wreef. Luckassen rent richting de bal. Luckassen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn schiet op doel. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Zeeuwland 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Mos met een snelle inworp. Klungelig pakt Hovenkamp de bal. Hovenkamp geeft een hoge lob. Botje krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Havenaar is nu in balbezit. Hovenkamp onderschept slim de pass. Hovenkamp probeert naar een medespeler te passen. Botje bereikt de bal nog maar net als eerste. Botje draait met de bal, schiet en ... Rijkaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Paauwe geeft een lange en hoge pass. Botje bereikt de bal nog maar net als eerste. Straalman is nu in balbezit. Botje rent richting de bal. Botje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt de Mos de bal. Boomsma verovert de bal door een tackle van achteren. Boomsma passt de bal zonder na te denken. Botje bereikt de bal nog maar net als eerste. Botje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
van Male zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Wonderen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstede probeert naar een medespeler te passen. Straalman bereikt de bal nog maar net als eerste. Straalman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stichting probeert naar een medespeler te passen. Viscaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscaal passt de bal zonder na te denken. Straalman rent richting de bal. Straalman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Straalman onderschept slim de pass. Straalman passt de bal zonder na te denken. Botje rent richting de bal. Botje haalt uit met een fantastische trap. Hofkens probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 37%, FC Zeeuwland 63%.
VVA Gein - FC Zeeuwland 0:1

54e minuut.
Stichting speelt de bal door. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens geeft een lange en hoge pass. Botje is nu in balbezit. Botje draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
van Hofwegen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hovenkamp met een snelle inworp. Straalman rent richting de bal. Straalman geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VVA Gein - FC Zeeuwland 1:1

60e minuut.
Luckassen probeert naar een medespeler te passen. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries onderschept slim de pass. Boomsma rent richting de bal. Boomsma haalt uit met een fantastische trap. Mansveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 34%, FC Zeeuwland 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VVA Gein - FC Zeeuwland 1:1