Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Den Haag SV Escamp
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dolberg passt de bal zonder na te denken. Kamminga is nu in balbezit. van Drie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Drie krijgt een gele kaart.

23e minuut.
van der Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vroet onderschept slim de pass. Kamminga is nu in balbezit. de Vroet verovert de bal door een tackle van achteren. de Vroet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Schenk geeft een hoge lob. van der Linden heeft problemen om de bal te vangen. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries schiet op doel. Nieuwpoort werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Den Haag - SV Escamp 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Den Haag 58%, SV Escamp 42%.
SV Den Haag - SV Escamp 0:1

68e minuut.
de Ruijter geeft een lange en hoge pass. Inworp. van der Linden met de inworp. Schenk rent richting de bal. Schenk geeft een hoge lob. Paal!

71e minuut.
Dolberg rent richting de bal. van der Linden rent richting de bal. van Drie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Drie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. van der Linden raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Den Haag 62%, SV Escamp 38%.
SV Den Haag - SV Escamp 0:1