Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icardi HFC Oudenrijn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Warmerdam speelt de bal door. Tempelman is nu in balbezit. Tempelman passt de bal met de wreef. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dirksen met een snelle inworp. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc geeft een hoge lob. van Mourik is nu in balbezit. van Mourik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - HFC Oudenrijn 0:1

25e minuut.
Warmerdam onderschept slim de pass. Warmerdam met een sublieme pass. Pronk rent richting de bal. de Kock verovert de bal door een tackle van achteren. de Kock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Warmerdam kopt de bal weg. Klungelig pakt Sedoc de bal. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock haalt uit met een fantastische trap. Hardeveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Icardi - HFC Oudenrijn 1:1

45e minuut.
de Kock raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Steensel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icardi 32%, HFC Oudenrijn 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Icardi - HFC Oudenrijn 1:1

52e minuut.
Tempelman kopt de bal weg. Dirksen controleert de bal met de borst. van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Steensel heeft problemen om de bal te vangen. van Steensel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pronk speelt de bal door. van Mourik is nu in balbezit. Bulthuis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bulthuis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Tempelman rent richting de bal. Tempelman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van den Velden de bal. van Steensel rent richting de bal. van Steensel schiet op doel. Hardeveld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Icardi - HFC Oudenrijn 2:1

83e minuut.
Dirksen rent richting de bal. Warmerdam verovert de bal door een tackle van achteren. Warmerdam met een sublieme pass. van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Steensel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icardi 45%, HFC Oudenrijn 55%.
Icardi - HFC Oudenrijn 2:1