Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VVA Gein FC Best
Normal Tactiek Fc Best
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 35.1
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Victoria onderschept slim de pass. Sotero is nu in balbezit. van der Ley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sotero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Victoria neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Houwaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwaart probeert naar een medespeler te passen. Paiva speelt de bal door. Sotero is nu in balbezit. Sotero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Straalman. Straalman krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kámán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sotero rent richting de bal. Sotero draait met de bal, schiet en ... Mansveld probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kámán verovert de bal door een tackle van achteren. Kámán passt de bal met de wreef. Sotero rent richting de bal. Sotero haalt uit met een fantastische trap. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Schuurmans passt de bal met de wreef. van der Ley is nu in balbezit. Sotero verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mansveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Straalman rent richting de bal. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Paiva passt de bal met de wreef. Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 72%, FC Best 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VVA Gein - FC Best 0:0

50e minuut.
Sotero rent richting de bal. Sotero geeft een lange en hoge pass. Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva schiet op doel. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Best 0:1

50e minuut.
van den Bergh komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Jonker komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Choluj komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sotero met een sublieme pass. Klungelig pakt Choluj de bal. Choluj probeert naar een medespeler te passen. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero draait met de bal, schiet en ... Mansveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Dumfries geeft een hoge lob. Reijners is nu in balbezit. Reijners geeft een hoge lob. Choluj is nu in balbezit. Choluj schiet op doel. Mansveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Schuurmans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Viscaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotero rent richting de bal. Sotero schiet op doel. Mansveld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Best 0:2

69e minuut.
Straalman passt de bal zonder na te denken. Viscaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscaal passt de bal in één keer door. Choluj bereikt de bal nog maar net als eerste. Choluj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Paauwe probeert de bal met de borst te controleren. Choluj is nu in balbezit. Choluj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Best 0:3

73e minuut.
Jonker kopt de bal weg. Paauwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero haalt uit met een fantastische trap. Mansveld probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Best 0:4

75e minuut.
Kaufman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Choluj de bal. Choluj passt de bal met de wreef. Sotero is nu in balbezit. Sotero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Assis met een snelle inworp. Schuurmans speelt de bal door. Mansveld met een sublieme pass. Choluj rent richting de bal. Choluj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VVA Gein - FC Best 0:5

90e minuut.
Choluj is nu in balbezit. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Choluj de bal. Choluj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVA Gein 83%, FC Best 17%.
VVA Gein - FC Best 0:5