Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVZ Icardi
SVZ Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Tempelman is nu in balbezit. Lasocki onderschept slim de pass. Lasocki passt de bal zonder na te denken. Csákváry rent richting de bal. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Taylor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Postma. Taylor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taylor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hupperts de bal. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Warmerdam rent richting de bal. Steur onderschept slim de pass. Steur passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Csákváry de bal. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Taylor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jalving de bal onder controle te krijgen. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki draait met de bal, schiet en ... Tas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - Icardi 1:0

21e minuut.
Postma kan de bal niet met de borst controleren. van Beveren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beveren geeft de bal voor. Csákváry rent richting de bal. Csákváry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Helmer geeft de bal voor. Jalving rent richting de bal. Csákváry onderschept slim de pass. Csákváry heeft problemen om de bal te vangen. Csákváry haalt uit met een fantastische trap. Tas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Warmerdam onderschept slim de pass. Warmerdam probeert naar een medespeler te passen. Heindl probeert naar een medespeler te passen. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - Icardi 2:0

33e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki geeft een hoge lob. Daar is Pahlplatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csákváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákváry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 38%, Icardi 62%.
SVZ - Icardi 2:0

49e minuut.
Taylor onderschept slim de pass. van Beveren is nu in balbezit. van Beveren speelt de bal door. Csákváry is nu in balbezit. Csákváry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
van Beveren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalving rent richting de bal. Lasocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasocki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Tas trapt de bal weg. Heindl kopt de bal weg. Csákváry rent richting de bal. Csákváry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVZ - Icardi 3:0

74e minuut.
van Beveren geeft een lange en hoge pass. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki passt de bal in één keer door. Csákváry rent richting de bal. Csákváry schiet op doel. Tas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hupperts met een sublieme pass. Warmerdam is nu in balbezit. Warmerdam geeft een lange en hoge pass. van Steensel is nu in balbezit. van Steensel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 42%, Icardi 58%.
SVZ - Icardi 3:0