Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Escamp lech poznan 23232
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Drommel heeft problemen om de bal te vangen. Dumfries verovert de bal door een tackle van achteren. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries is nu in balbezit. Dumfries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - lech poznan 23232 1:0

9e minuut.
Thijssen met een snelle inworp. Drommel rent richting de bal. Drommel geeft de bal voor. de Breij is nu in balbezit. de Breij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Thijssen neemt de hoekschop. Cruijff bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruijff schiet op doel. van de Kerkhof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - lech poznan 23232 2:0

23e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkes onderschept slim de pass. Parkes met een sublieme pass. de Breij rent richting de bal. de Breij draait met de bal, schiet en ... Boateng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Engel rent richting de bal. Pappot onderschept slim de pass. Pappot geeft een lange en hoge pass. de Breij rent richting de bal. de Breij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - lech poznan 23232 2:1

27e minuut.
Schenk probeert naar een medespeler te passen. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries probeert naar een medespeler te passen. de Breij rent richting de bal. de Breij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Houwaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwaart geeft een hoge lob. Daar is Cijntje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 44%, lech poznan 23232 56%.
SV Escamp - lech poznan 23232 2:1

56e minuut.
Pappot bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pappot neemt de hoekschop. de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
van de Kerkhof geeft de bal voor. Parkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamminga begaat een overtreding. Kamminga krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dolberg speelt de bal door. Klungelig pakt Kamminga de bal. Kamminga probeert naar een medespeler te passen. Dumfries rent richting de bal. Dumfries schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Thijssen met de inworp. Schenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk geeft de bal voor. Schreurs probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 54%, lech poznan 23232 46%.
SV Escamp - lech poznan 23232 2:1