Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best Icardi
Fc Best Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Postma heeft problemen om de bal te vangen. Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán passt de bal in één keer door. Victoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sotero rent richting de bal. Sotero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 1:0

11e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero passt de bal in één keer door. Victoria is nu in balbezit. Victoria draait met de bal, schiet en ... Tas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kámán passt de bal met de wreef. Hupperts is nu in balbezit. Victoria verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero rent richting de bal. Sotero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Sotero heeft problemen om de bal te vangen. Sotero passt de bal met de wreef. Victoria is nu in balbezit. Victoria draait met de bal, schiet en ... Hupperts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Waterreus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Victoria heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Victoria is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 2:0

29e minuut.
Tempelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempelman passt de bal zonder na te denken. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenbergh is nu in balbezit. Lindenbergh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pahlplatz verovert de bal door een tackle van achteren. Pahlplatz geeft een hoge lob. Reijners probeert de bal met de borst te controleren. de Kock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Assis kopt de bal weg. Sotero controleert de bal met de borst. Jalving rent richting de bal. Sotero verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 42%, Icardi 58%.
FC Best - Icardi 2:0

50e minuut.
Victoria is nu in balbezit. Sotero rent richting de bal. Victoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoria haalt uit met een fantastische trap. Tas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 3:0

50e minuut.
van den Bergh komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Jonker komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Choluj komt het veld opgelopen.

61e minuut.
van den Bergh speelt de bal door. Daar is Jonker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonker met een sublieme pass. Klungelig pakt Choluj de bal. Choluj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 4:0

63e minuut.
Choluj rent richting de bal. Hupperts rent richting de bal. Choluj verovert de bal door een tackle van achteren. Sotero rent richting de bal. Sotero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Assis passt de bal met de wreef. Paiva speelt de bal door. Choluj rent richting de bal. Choluj haalt uit met een fantastische trap. Tas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 5:0

71e minuut.
Waterreus geeft een hoge lob. van Lare heeft problemen om de bal te vangen. Jalving bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiva onderschept slim de pass. Paiva geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 6:0

73e minuut.
Waterreus onderschept slim de pass. Waterreus probeert naar een medespeler te passen. Choluj rent richting de bal. Choluj draait met de bal, schiet en ... Tas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Reijners passt de bal met de wreef. Bulthuis rent richting de bal. Sotero onderschept slim de pass. Sotero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 7:0

81e minuut.
Paiva met een sublieme pass. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempelman is nu in balbezit. Sotero onderschept slim de pass. Sotero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 8:0

83e minuut.
Jonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonker passt de bal in één keer door. Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Paiva rent richting de bal. Choluj is nu in balbezit. Paiva met een sublieme pass. Choluj is nu in balbezit. Choluj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - Icardi 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 29%, Icardi 71%.
FC Best - Icardi 9:0