Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Escamp VVA Gein
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
van der Linden is nu in balbezit. Straalman verovert de bal door een tackle van achteren. Straalman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cijntje de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Straalman is nu in balbezit. Lokhoff verovert de bal door een tackle van achteren. van der Linden rent richting de bal. Botje onderschept slim de pass. Botje draait met de bal, schiet en ... Boateng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Straalman probeert de bal met de borst te controleren. Schenk rent richting de bal. Straalman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Straalman krijgt een gele kaart.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mansveld trapt de bal weg. Straalman kopt de bal weg. Botje bereikt de bal nog maar net als eerste. Botje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Thijssen met een sublieme pass. Dumfries rent richting de bal. Schenk is nu in balbezit. Schenk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paauwe de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stichting passt de bal zonder na te denken. Kamminga is nu in balbezit. Kamminga geeft een hoge lob. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 50%, VVA Gein 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Escamp - VVA Gein 0:0

57e minuut.
Dumfries met een sublieme pass. Botje is nu in balbezit. Lokhoff is nu in balbezit. Botje verovert de bal door een tackle van achteren. Botje schiet op doel. Boateng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Escamp - VVA Gein 0:1

76e minuut.
Thijssen geeft een hoge lob. Daar is Schenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenk rent richting de bal. Schenk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruijff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lokhoff probeert naar een medespeler te passen. Thijssen rent richting de bal. Thijssen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Escamp 35%, VVA Gein 65%.
SV Escamp - VVA Gein 0:1