Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zaantrappers Apeltown FC
442 Tactiek 532WA
58% Balbezit 42%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Cepa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pröpper ... Strafschop! Pröpper krijgt een gele kaart. Cepa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cepa kan niet meer verder spelen. Monteiro komt het veld opgelopen. Resmann neemt de penalty, wat een uithaal! Rergis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Apeltown FC 0:1

7e minuut.
Dalan is nu in balbezit. Rande verovert de bal door een tackle van achteren. Rande passt de bal zonder na te denken. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Morente geeft een hoge lob. Calewaert rent richting de bal. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Dervas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zaantrappers - Apeltown FC 1:1

11e minuut.
Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Resmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Resmann neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rergis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Apeltown FC 1:2

13e minuut.
Dalan geeft een hoge lob. Buitenspel voor Maziarz. Goede buitenspelval van de verdediging. Biber neemt vlug de vrije trap. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Rergis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Schepers rent richting de bal. Oyuga begaat een overtreding. Schepers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schepers met een snel genomen vrije trap. Resmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Apeltown FC 1:3

18e minuut.
Schepers passt de bal met de wreef. Rande probeert naar een medespeler te passen. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Rergis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rande raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van der Vinne komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers passt de bal in één keer door. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Schepers met een sublieme pass. Morente geeft een lange en hoge pass. Musílek is nu in balbezit. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Rergis bokst de bal weg.

31e minuut.
Milojević speelt de bal door. Bezunartea heeft problemen om de bal te vangen. Bezunartea passt de bal in één keer door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Schepers verovert de bal door een tackle van achteren. Schepers geeft een hoge lob. Monteiro kopt de bal weg. Resmann is nu in balbezit. Resmann draait met de bal, schiet en ... Rergis bokst de bal weg.

37e minuut.
Pröpper speelt de bal door. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Morente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calewaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiltos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 81%, Apeltown FC 19%.
FC Zaantrappers - Apeltown FC 1:3

55e minuut.
Klungelig pakt Trkulja de bal. Wiltos rent richting de bal. Trkulja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trkulja krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dalan passt de bal met de wreef. Inworp. Morente met een snelle inworp. Schepers geeft een lange en hoge pass. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. Rergis bokst de bal weg.

75e minuut.
Schepers passt de bal in één keer door. Monteiro is nu in balbezit. Pröpper verovert de bal door een tackle van achteren. Resmann rent richting de bal. Resmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rergis trapt de bal weg van het doel. Wiltos kopt de bal weg. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Dervas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - Apeltown FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 70%, Apeltown FC 30%.
FC Zaantrappers - Apeltown FC 2:3