Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecko Utd AS Coma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Thomée met een sublieme pass. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel passt de bal in één keer door. Witteveen rent richting de bal. Witteveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecko Utd - AS Coma 1:0

19e minuut.
de Jonge passt de bal in één keer door. van der Luer rent richting de bal. Treijtel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck verovert de bal door een tackle van achteren. van Eck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecko Utd - AS Coma 1:1

31e minuut.
van Bommel verovert de bal door een tackle van achteren. Treijtel is nu in balbezit. van Bommel verovert de bal door een tackle van achteren. van Bommel schiet op doel. Rigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecko Utd - AS Coma 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecko Utd 66%, AS Coma 34%.
Ecko Utd - AS Coma 1:2

47e minuut.
Treijtel speelt de bal door. Breij is nu in balbezit. Breij met een sublieme pass. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck schiet op doel. Rigo bokst de bal weg.

50e minuut.
de Jonge probeert de bal met de borst te controleren. Treijtel rent richting de bal. de Jonge schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Jonge krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Barendregt geeft een hoge lob. Inworp. Uneken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Uneken geeft een lange en hoge pass. van Laere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breij kopt de bal weg. van Eck rent richting de bal. van Eck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecko Utd - AS Coma 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecko Utd 61%, AS Coma 39%.
Ecko Utd - AS Coma 1:3