Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker scam FC Zaantrappers
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Moresco kopt de bal weg. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga passt de bal zonder na te denken. Calewaert rent richting de bal. Calewaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:1

5e minuut.
Şahinoğlu is nu in balbezit. Şahinoğlu geeft een hoge lob. Dalan kopt de bal weg. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert schiet op doel. Paal! Reiziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

7e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan passt de bal met de wreef. Albístegui geeft een hoge lob. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:2

10e minuut.
Şahinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Koolhof is nu in balbezit. Oyuga onderschept slim de pass. Oyuga geeft een hoge lob. Calewaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:3

11e minuut.
Wiltos passt de bal zonder na te denken. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz passt de bal zonder na te denken. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:4

14e minuut.
Moresco rent richting de bal. Bach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoogendorp. Hoogendorp krijgt een gele kaart. Bach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calewaert kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Oyuga rent richting de bal. Oyuga geeft de bal voor. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:5

20e minuut.
Wiltos passt de bal zonder na te denken. Daar is Oyuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyuga met een sublieme pass. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:6

22e minuut.
Moresco met de inworp. Daar is Wiltos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiltos probeert naar een medespeler te passen. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Calewaert passt de bal in één keer door. Daar is Taşçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiltos met een sublieme pass. Maziarz rent richting de bal. Maziarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:7

26e minuut.
Woudenberg is nu in balbezit. Maziarz rent richting de bal. Maziarz passt de bal zonder na te denken. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:8

27e minuut.
Nagels passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calewaert de bal. Calewaert passt de bal in één keer door. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz haalt uit met een fantastische trap. Reiziger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiltos kan de bal niet met de borst controleren. Wiltos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Reiziger speelt de bal door. Bach kopt de bal weg. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:9

33e minuut.
Calewaert passt de bal met de wreef. Maziarz is nu in balbezit. Oyuga rent richting de bal. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Calewaert springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Reiziger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Wiltos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos passt de bal in één keer door. Oyuga rent richting de bal. Oyuga geeft een hoge lob. Calewaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Reiziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reiziger probeert naar een medespeler te passen. Wiltos kopt de bal weg. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Bulmaz met een harde bal richting middenveld. Albístegui kopt de bal weg. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert schiet op doel. Reiziger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:10

43e minuut.
Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Woudenberg heeft problemen om de bal te vangen. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz schiet op doel. Reiziger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker scam 86%, FC Zaantrappers 14%.
sokker scam - FC Zaantrappers 0:11

48e minuut.
Albístegui speelt de bal door. Maziarz rent richting de bal. Maziarz met een sublieme pass. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:12

50e minuut.
Dalan passt de bal in één keer door. Albístegui geeft de bal voor. Maziarz rent richting de bal. Maziarz schiet op doel. Reiziger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:13

52e minuut.
Dalan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Albístegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albístegui geeft de bal voor. Maziarz springt en kopt de bal. Reiziger probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:14

53e minuut.
Bach speelt de bal door. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga met een sublieme pass. Calewaert rent richting de bal. Calewaert schiet op doel. Reiziger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft een hoge lob. Daar is Şahinoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wiltos kopt de bal weg. Oyuga rent richting de bal. Oyuga passt de bal met de wreef. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Calewaert rent richting de bal. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Reiziger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Maziarz heeft problemen om de bal te vangen. Wiltos speelt de bal door. Calewaert rent richting de bal. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:15

59e minuut.
Nagels probeert naar een medespeler te passen. Hoogendorp heeft problemen om de bal te vangen. Calewaert onderschept slim de pass. Calewaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albístegui neemt de hoekschop. Calewaert kopt de bal weg. Reiziger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albístegui zal de hoekschop nemen. Calewaert kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Albístegui heeft problemen om de bal te vangen. Albístegui passt de bal zonder na te denken. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert schiet op doel. Reiziger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:16

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reiziger trapt de bal weg van het doel. Oyuga speelt de bal door. Maziarz heeft problemen om de bal te vangen. Maziarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Reiziger trapt de bal weg. Maziarz kopt de bal weg. Oyuga rent richting de bal. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reiziger trapt de bal weg. Oyuga kopt de bal weg. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calewaert rent richting de bal. Calewaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:17

71e minuut.
Calewaert passt de bal in één keer door. Wiltos is nu in balbezit. Wiltos geeft de bal voor. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:18

74e minuut.
Dalan geeft een lange en hoge pass. Albístegui is nu in balbezit. Albístegui met een sublieme pass. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wiltos kopt de bal weg. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert passt de bal zonder na te denken. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maziarz rent richting de bal. Maziarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:19

77e minuut.
Daar is Hoogendorp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoogendorp passt de bal met de wreef. Woudenberg rent richting de bal. Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:20

80e minuut.
Dieleman heeft problemen om de bal te vangen. Albístegui is nu in balbezit. Albístegui speelt de bal door. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Reiziger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albístegui zal de hoekschop nemen. Calewaert kopt de bal weg. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:21

83e minuut.
Albístegui probeert naar een medespeler te passen. Bulmaz probeert naar een medespeler te passen. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft een hoge lob. Maziarz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker scam - FC Zaantrappers 0:22

88e minuut.
Dieleman rent richting de bal. Wiltos verovert de bal door een tackle van achteren. Wiltos geeft een lange en hoge pass. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker scam 82%, FC Zaantrappers 18%.
sokker scam - FC Zaantrappers 0:22