Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Park FC Delft
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Flinkevleugel geeft een hoge lob. Blijdorp kopt de bal weg. Dumfries is nu in balbezit. Waldner onderschept slim de pass. Waldner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Robbemond passt de bal in één keer door. Blijdorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blijdorp passt de bal met de wreef. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Park - FC Delft 0:1

10e minuut.
Geurtsen verovert de bal door een tackle van achteren. de Ligt begaat een overtreding. Geurtsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Ligt met een sublieme pass. Dumfries wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Atteveld is nu in balbezit. Atteveld geeft een lange en hoge pass. Dumfries heeft problemen om de bal te vangen. Robbemond rent richting de bal. Robbemond schiet op doel. Goossens bokst de bal weg.

36e minuut.
Punt speelt de bal door. van Male kopt de bal weg. Daar is Blijdorp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocken rent richting de bal. Brocken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Robbemond bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbemond passt de bal met de wreef. Waldner met een sublieme pass. Uneken kan de bal niet met de borst controleren. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alberts trapt de bal weg van het doel. van Male kopt de bal weg. Geurtsen rent richting de bal. Geurtsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Punt trapt de bal weg. Waldner kopt de bal weg. Geurtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap. Punt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Park 50%, FC Delft 50%.
Villa Park - FC Delft 0:1

68e minuut.
Inworp. Rente met de inworp. Brocken is nu in balbezit. Brocken geeft een hoge lob. Alberts kopt de bal weg. Punt bokst de bal weg. Geurtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Flinkevleugel bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner verovert de bal door een tackle van achteren. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner onderschept slim de pass. Waldner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Park 42%, FC Delft 58%.
Villa Park - FC Delft 0:1