Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zaantrappers MaJa United
442 Tactiek Flarextius v9
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
30 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 40
outstanding Schieten very good
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Bourne is nu in balbezit. Musílek rent richting de bal. Bourne verovert de bal door een tackle van achteren. Bourne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 0:1

4e minuut.
Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz geeft een hoge lob. Bourne kopt de bal weg. Ophof is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Maziarz passt de bal met de wreef. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga geeft een hoge lob. Calewaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Gil Oteiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zaantrappers - MaJa United 1:1

7e minuut.
Bach met een sublieme pass. Moresco probeert naar een medespeler te passen. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz geeft een hoge lob. Calewaert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 2:1

11e minuut.
Maziarz heeft problemen om de bal te vangen. Maziarz geeft de bal voor. Wiltos kopt de bal weg. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Wiltos speelt de bal door. Albístegui geeft de bal voor. Beerens heeft problemen om de bal te vangen. Maziarz rent richting de bal. Maziarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calewaert rent richting de bal. Calewaert schiet op doel. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Moresco geeft een hoge lob. Maziarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Oyuga de bal. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Moresco probeert naar een medespeler te passen. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga probeert naar een medespeler te passen. Wiltos geeft een lange en hoge pass. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen. Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Musílek kopt de bal weg. Wiltos is nu in balbezit. Wiltos passt de bal in één keer door. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ophof rent richting de bal. Pröpper onderschept slim de pass. Pröpper met een sublieme pass. Calewaert rent richting de bal. Calewaert schiet op doel. Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 3:1

40e minuut.
Dalan met een sublieme pass. Klungelig pakt Sinteur de bal. Ophof rent richting de bal. Ophof geeft een lange en hoge pass. Bourne maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Calewaert de bal. van Dongen is nu in balbezit. Calewaert onderschept slim de pass. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 36%, MaJa United 64%.
FC Zaantrappers - MaJa United 4:1

47e minuut.
Albístegui rent richting de bal. Albístegui passt de bal in één keer door. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 5:1

50e minuut.
Albístegui met een sublieme pass. Calewaert rent richting de bal. Wat een zware overtreding van van der Sloot ... Strafschop! Calewaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiltos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 6:1

52e minuut.
Wiltos verovert de bal door een tackle van achteren. Wiltos met een sublieme pass. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga geeft een hoge lob. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 7:1

63e minuut.
Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft de bal voor. Klungelig pakt Gladysz de bal. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 8:1

72e minuut.
Pröpper verovert de bal door een tackle van achteren. Pröpper probeert naar een medespeler te passen. Albístegui rent richting de bal. Albístegui geeft een lange en hoge pass. Maziarz krijgt zijn hoofd ertegen. Gil Oteiza bokst de bal weg. Calewaert springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calewaert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 9:1

76e minuut.
Wiltos is nu in balbezit. Maziarz is nu in balbezit. Wiltos speelt de bal door. Maziarz rent richting de bal. Maziarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 10:1

85e minuut.
Gil Oteiza met een harde bal richting middenveld. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga geeft een hoge lob. Maziarz rent richting de bal. Maziarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 11:1

88e minuut.
Beerens probeert naar een medespeler te passen. van der Sloot probeert de bal met de borst te controleren. Maziarz rent richting de bal. Maziarz haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 12:1

88e minuut.
Calewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Calewaert met een sublieme pass. Maziarz is nu in balbezit. Maziarz draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 13:1

89e minuut.
Sinteur rent richting de bal. Sinteur passt de bal zonder na te denken. Maziarz rent richting de bal. Maziarz haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaantrappers - MaJa United 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaantrappers 26%, MaJa United 74%.
FC Zaantrappers - MaJa United 14:1