Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apeltown FC sokker scam
532WA Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 21.8
solid Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Femah met een sublieme pass. Veldkamp is nu in balbezit. Veldkamp geeft een lange en hoge pass. Champion springt en kopt de bal. Reiziger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 1:0

3e minuut.
van der Kust rent richting de bal. Woudenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Femah onderschept slim de pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 2:0

6e minuut.
Woudenberg met een snelle inworp. van Male rent richting de bal. van der Gun begaat een overtreding. van der Gun krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Femah geeft een hoge lob. Woudenberg probeert de bal aan de voet te houden. Taşçı is nu in balbezit. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van der Kust is nu in balbezit. Bulmaz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 3:0

19e minuut.
Selviboylu heeft problemen om de bal te vangen. van der Kust verovert de bal door een tackle van achteren. van der Kust speelt de bal door. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 4:0

24e minuut.
Femah probeert naar een medespeler te passen. Veldkamp is nu in balbezit. Veldkamp met een sublieme pass. van der Kust is nu in balbezit. van der Kust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is van Male, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Gun onderschept slim de pass. Femah met een sublieme pass. van der Kust is nu in balbezit. van der Kust haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zeeman geeft een lange en hoge pass. van der Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. van Male onderschept slim de pass. van Male geeft de bal voor. Nagels maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 4:1

30e minuut.
van der Kust draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Şahinoğlu de bal. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap. Reiziger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 5:1

32e minuut.
Femah met een sublieme pass. Veldkamp rent richting de bal. Veldkamp passt de bal in één keer door. Champion heeft problemen om de bal te vangen. Champion draait met de bal, schiet en ... Reiziger bokst de bal weg. Şahinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nagels stond buitenspel. Zimmermann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van der Kust kopt de bal weg. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion haalt uit met een fantastische trap. Reiziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veldkamp rent richting de bal. Veldkamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Femah is nu in balbezit. Hoogendorp rent richting de bal. Femah onderschept slim de pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 6:1

39e minuut.
Reiziger trapt de bal weg. Vriens kopt de bal weg. Dieleman bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kust onderschept slim de pass. van der Kust schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
van Male onderschept slim de pass. van Male probeert naar een medespeler te passen. Veldkamp speelt de bal door. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Vriens is nu in balbezit. Dieleman onderschept slim de pass. Dieleman probeert naar een medespeler te passen. van der Kust bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 7:1

45e minuut.
van Male met de inworp. Femah is nu in balbezit. Femah passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 23%, sokker scam 77%.
Apeltown FC - sokker scam 7:1

47e minuut.
Nagels raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

51e minuut.
Femah geeft een lange en hoge pass. Koolhof heeft problemen om de bal te vangen. van der Kust rent richting de bal. van der Kust draait met de bal, schiet en ... Reiziger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 8:1

51e minuut.
Hoogendorp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dieleman de bal. van der Kust onderschept slim de pass. van der Kust haalt uit met een fantastische trap. Reiziger bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Veldkamp probeert naar een medespeler te passen. van der Kust rent richting de bal. Dieleman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dieleman krijgt een gele kaart. van der Kust wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. van der Kust kan niet meer verder spelen. Monteiro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Champion is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koolhof. Champion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Femah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. Reiziger bokst de bal weg.

67e minuut.
Reiziger speelt de bal door. Veldkamp kopt de bal weg. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. Reiziger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Femah onderschept slim de pass. Femah heeft problemen om de bal te vangen. Femah passt de bal in één keer door. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 9:1

73e minuut.
Vriens bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah met een sublieme pass. Veldkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldkamp geeft een hoge lob. Monteiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Buranasupkajorn verovert de bal door een tackle van achteren. Buranasupkajorn geeft de bal voor. Şahinoğlu controleert de bal met de borst. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
van der Gun kopt de bal weg. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vriens bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulmaz rent richting de bal. Champion onderschept slim de pass. Champion draait met de bal, schiet en ... Reiziger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sokker scam 10:1

82e minuut.
Bottinelli is nu in balbezit. Bottinelli speelt de bal door. Veldkamp probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Femah speelt de bal door. Veldkamp rent richting de bal. Veldkamp probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Bulmaz de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veldkamp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Champion springt en kopt de bal. Klungelig pakt Şahinoğlu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Femah probeert de bal aan de voet te houden. Femah probeert naar een medespeler te passen. Monteiro heeft problemen om de bal te vangen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 18%, sokker scam 82%.
Apeltown FC - sokker scam 10:1