Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SnelleClubje Villa Park
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Vermaelen passt de bal met de wreef. Ruiter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vermaelen. Vermaelen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Laamers probeert de bal met de borst te controleren. Brocken verovert de bal door een tackle van achteren. Brocken passt de bal in één keer door. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Göbel onderschept slim de pass. Göbel probeert naar een medespeler te passen. de Kamps rent richting de bal. de Kamps schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ceder geeft een hoge lob. Inworp. de Boer met een snelle inworp. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Helmer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nielssen komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Drok bereikt de bal nog maar net als eerste. Drok geeft een hoge lob. van Male probeert de bal aan de voet te houden. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SnelleClubje - Villa Park 1:0

37e minuut.
van der Gragt trapt de bal weg. van Male kopt de bal weg. Geurtsen rent richting de bal. Geurtsen draait met de bal, schiet en ... van der Gragt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SnelleClubje - Villa Park 1:1

40e minuut.
van Male probeert naar een medespeler te passen. Ruiter is nu in balbezit. Ruiter probeert naar een medespeler te passen. Geurtsen rent richting de bal. Geurtsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SnelleClubje 53%, Villa Park 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SnelleClubje - Villa Park 1:1

57e minuut.
van Male passt de bal met de wreef. Rente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drok. Rente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rente met een snel genomen vrije trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brocken haalt uit met een fantastische trap. Spee probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nielssen zal de hoekschop nemen. van Male springt en kopt de bal. van der Gragt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Maduro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen geeft een lange en hoge pass. de Kamps rent richting de bal. de Kamps schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Janmaat met een harde bal richting middenveld. Brocken kopt de bal weg. Spee is nu in balbezit. Geurtsen onderschept slim de pass. Geurtsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dumfries rent richting de bal. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen met een sublieme pass. de Kamps rent richting de bal. de Kamps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SnelleClubje - Villa Park 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SnelleClubje 46%, Villa Park 54%.
SnelleClubje - Villa Park 2:1