Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Swingende Kleuters AS Coma
N442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Pothuizen rent richting de bal. Pothuizen geeft een lange en hoge pass. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Swingende Kleuters - AS Coma 1:0

17e minuut.
Huiberts rent richting de bal. van Eck verovert de bal door een tackle van achteren. van Eck passt de bal zonder na te denken. Boers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
de Bakker is nu in balbezit. Vente is nu in balbezit. Vente passt de bal in één keer door. van Eck is nu in balbezit. van Eck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
van Dongen geeft de bal voor. van Eck is nu in balbezit. Vente verovert de bal door een tackle van achteren. Boers verovert de bal door een tackle van achteren. Boers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaagman de bal onder controle te krijgen. Boers is nu in balbezit. Boers passt de bal met de wreef. van Eck rent richting de bal. van Eck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Swingende Kleuters - AS Coma 1:1

43e minuut.
Vente bereikt de bal nog maar net als eerste. Breij rent richting de bal. Met opzet legt Vente zijn tegenspeler op de grond. Vente krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Swingende Kleuters 55%, AS Coma 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Swingende Kleuters - AS Coma 1:1

63e minuut.
Breij heeft problemen om de bal te vangen. van Aanholt is nu in balbezit. Libregts is nu in balbezit. van Aanholt bereikt de bal nog maar net als eerste. van Aanholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Swingende Kleuters - AS Coma 2:1

90e minuut.
van Vossen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck is nu in balbezit. Kruiver begaat een overtreding. Kruiver krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Swingende Kleuters 44%, AS Coma 56%.
De Swingende Kleuters - AS Coma 2:1