Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Cliffeinde Ecko Utd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Thomée is nu in balbezit. Witteveen onderschept slim de pass. van der Heijden is nu in balbezit. Witteveen onderschept slim de pass. Witteveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 0:1

19e minuut.
Tebak is nu in balbezit. Treijtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Treijtel geeft een hoge lob. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Straalman rent richting de bal. Elbers verovert de bal door een tackle van achteren. Elbers passt de bal in één keer door. Tebak rent richting de bal. Tebak draait met de bal, schiet en ... Rigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
van der Hoorn heeft problemen om de bal te vangen. Thomée rent richting de bal. van der Hoorn begaat een overtreding. van der Hoorn krijgt een gele kaart. Thomée is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Treijtel wilt de vrije trap nemen. Witteveen kopt de bal weg. Klungelig pakt Voet de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil geeft een hoge lob. van der Wiel probeert de bal aan de voet te houden. Tebak is nu in balbezit. Tebak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cliffeinde 42%, Ecko Utd 58%.
SC Cliffeinde - Ecko Utd 0:1

46e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Witteveen passt de bal met de wreef. Treijtel heeft problemen om de bal te vangen. Tebak rent richting de bal. Tebak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Cliffeinde - Ecko Utd 1:1

63e minuut.
van der Hoorn probeert de bal aan de voet te houden. Thomée rent richting de bal. Thomée probeert naar een medespeler te passen. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Straalman de bal. Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Straalman bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
van Noord geeft een hoge lob. Groeneveld rent richting de bal. Groeneveld geeft een lange en hoge pass. van der Kuil heeft problemen om de bal te vangen. van der Kuil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Cliffeinde 48%, Ecko Utd 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Cliffeinde - Ecko Utd 1:1