Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Delft Apeltown FC
Normal Tactiek 532WA
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 43.1
redelijk Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
Zeeman rent richting de bal. Zeeman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Atteveld de bal. van der Gun is nu in balbezit. van der Gun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Poortvliet kopt de bal weg. Klungelig pakt van der Hoorn de bal. van der Gun verovert de bal door een tackle van achteren. van der Gun draait met de bal, schiet en ... Punt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Apeltown FC 0:1

33e minuut.
Biesbrouck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bezunartea komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Poortvliet kopt de bal weg. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea passt de bal zonder na te denken. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zeeman met een snelle inworp. Vriens met een sublieme pass. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap. Punt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Apeltown FC 0:2

45e minuut.
Bottinelli is nu in balbezit. Bottinelli geeft een lange en hoge pass. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea geeft de bal voor. Champion springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Apeltown FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delft 73%, Apeltown FC 27%.
FC Delft - Apeltown FC 0:3

47e minuut.
Buranasupkajorn met een sublieme pass. van der Gun is nu in balbezit. van der Hoorn is nu in balbezit. Champion onderschept slim de pass. Champion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Punt trapt de bal weg van het doel. Inworp. Bezunartea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Femah bereikt de bal nog maar net als eerste. Femah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea geeft een hoge lob. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. Punt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Apeltown FC 0:4

56e minuut.
Bottinelli speelt de bal door. Poortvliet is nu in balbezit. Blijdorp maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Blijdorp moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Blijdorp schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Femah is nu in balbezit. Femah met een sublieme pass. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Apeltown FC 0:5

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeeman met de inworp. Vriens bereikt de bal nog maar net als eerste. Vriens geeft een lange en hoge pass. Champion maakt een snoekduik en kopt de bal. Punt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Femah probeert naar een medespeler te passen. van der Gun rent richting de bal. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Apeltown FC 0:6

86e minuut.
van der Gun probeert naar een medespeler te passen. Femah probeert naar een medespeler te passen. van der Hoorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion onderschept slim de pass. Champion draait met de bal, schiet en ... Punt bokst de bal weg. Klungelig pakt Alberts de bal. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. Punt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delft - Apeltown FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delft 85%, Apeltown FC 15%.
FC Delft - Apeltown FC 0:7