Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaJa United SC Cliffeinde
Flarextius v9 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
van der Hoorn is nu in balbezit. Ophof verovert de bal door een tackle van achteren. Ophof geeft een hoge lob. Bourne maakt een snoekduik en kopt de bal. Neeskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
van Dijke rent richting de bal. van Dijke geeft een hoge lob. Bourne is nu in balbezit. Bourne haalt uit met een fantastische trap. Neeskens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
van Kooten passt de bal zonder na te denken. Bourne heeft problemen om de bal te vangen. Bourne speelt de bal door. Ophof rent richting de bal. Ophof haalt uit met een fantastische trap. Neeskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 1:0

12e minuut.
van Dijke is nu in balbezit. Thomée rent richting de bal. Thomée passt de bal met de wreef. van Kooten is nu in balbezit. van Kooten geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ophof heeft problemen om de bal te vangen. Ophof met een sublieme pass. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 2:0

17e minuut.
van Dijke geeft de bal voor. Ophof kopt de bal weg. Bourne rent richting de bal. Bourne schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
van Dijke geeft een lange en hoge pass. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne geeft de bal voor. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 3:0

31e minuut.
Sinteur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hagenauw komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne passt de bal zonder na te denken. Ophof rent richting de bal. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 4:0

39e minuut.
Thomée met een sublieme pass. Inworp. van Kooten met een snelle inworp. van Dijke rent richting de bal. van Dijke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neeskens met een harde bal richting middenveld. Sergeant kopt de bal weg. Klungelig pakt Bourne de bal. Bourne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ophof rent richting de bal. Ophof passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bourne de bal. Bourne haalt uit met een fantastische trap. Neeskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 5:0

45e minuut.
van Kooten met de inworp. van Dijke probeert naar een medespeler te passen. Bourne probeert naar een medespeler te passen. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaJa United 28%, SC Cliffeinde 72%.
MaJa United - SC Cliffeinde 5:0

50e minuut.
Sergeant kopt de bal weg. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne met een sublieme pass. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 6:0

52e minuut.
Gil Oteiza met een sublieme pass. van Kooten heeft problemen om de bal te vangen. van Kooten met een sublieme pass. Ophof rent richting de bal. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 7:0

57e minuut.
van der Hoorn rent richting de bal. Ophof onderschept slim de pass. Ophof passt de bal met de wreef. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Thomée passt de bal in één keer door. Inworp. van Kooten met de inworp. van Dijke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dijke passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ophof is nu in balbezit. Ophof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 8:0

72e minuut.
Hagenauw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Noord rent richting de bal. van Noord met een sublieme pass. Groeneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Groeneveld schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt van Dijke de bal. van Noord is nu in balbezit. van Dijke verovert de bal door een tackle van achteren. van Dijke geeft een lange en hoge pass. Ophof maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 9:0

78e minuut.
Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof probeert naar een medespeler te passen. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 10:0

85e minuut.
Hagenauw heeft problemen om de bal te vangen. Hagenauw passt de bal in één keer door. Ophof speelt de bal door. Bourne rent richting de bal. Bourne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Westerman speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Kooten met de inworp. van Dijke is nu in balbezit. van Dijke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ophof is nu in balbezit. Ophof passt de bal met de wreef. Bourne rent richting de bal. Bourne schiet op doel. Neeskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaJa United 35%, SC Cliffeinde 65%.
MaJa United - SC Cliffeinde 11:0