Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Černá Pole FC Chelsea Kokory
FKČP4.1 Tactiek 3 att
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
72.1 gemiddelde waardering 73.2
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Inworp. Štor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hora rent richting de bal. Hora geeft een hoge lob. Milota krijgt zijn hoofd ertegen. Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hora geeft de bal voor. Enescu kopt de bal weg. Šalena geeft een lange en hoge pass. Šrejma rent richting de bal. Šrejma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Krejza speelt de bal door. Guthe rent richting de bal. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... Kolman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 0:1

29e minuut.
Gnat geeft de bal voor. Szwoch speelt de bal door. Krejza is nu in balbezit. Krejza geeft een hoge lob. Guthe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pivo met een sublieme pass. Šalena is nu in balbezit. Šalena speelt de bal door. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota draait met de bal, schiet en ... Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Pena de bal. Štor is nu in balbezit. Pena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pena krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Herda onderschept slim de pass. Herda met een sublieme pass. Amstel rent richting de bal. Amstel schiet op doel. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 1:2

43e minuut.
Pena met de inworp. Szwoch rent richting de bal. Szwoch passt de bal in één keer door. Pena rent richting de bal. Pena geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 55%, FC Chelsea Kokory 45%.
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 1:3

46e minuut.
Presl komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Krejza passt de bal in één keer door. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe passt de bal met de wreef. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 1:4

54e minuut.
Krejza rent richting de bal. Krejza geeft een hoge lob. Křepelka controleert de bal met de borst. Amstel is nu in balbezit. Amstel haalt uit met een fantastische trap. Kolman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kołodziński onderschept slim de pass. Gnat rent richting de bal. Kołodziński onderschept slim de pass. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 1:5

56e minuut.
Palencia Calvo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kołodziński rent richting de bal. Amstel is nu in balbezit. Volanský rent richting de bal. Amstel onderschept slim de pass. Amstel haalt uit met een fantastische trap. Kolman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Štor passt de bal zonder na te denken. Telemann met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Palencia Calvo de bal onder controle te krijgen. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma draait met de bal, schiet en ... Radosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galvis speelt de bal door. Amstel is nu in balbezit. Met opzet legt Gnat zijn tegenspeler op de grond. Gnat krijgt een gele kaart. Amstel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szwoch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kołodziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziński geeft de bal voor. Amstel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Šalena probeert naar een medespeler te passen. Štor bereikt de bal nog maar net als eerste. Štor met een sublieme pass. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hora stond buitenspel. Rozmara komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krejza raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurča komt het veld opgelopen. Resl komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hora met de inworp. Štor rent richting de bal. Štor geeft een hoge lob. Presl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 2:5

80e minuut.
Szwoch probeert naar een medespeler te passen. Krejza geeft een hoge lob. Gnat is nu in balbezit. Kołodziński onderschept slim de pass. Kołodziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 2:6

83e minuut.
Inworp. Szwoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejza geeft een lange en hoge pass. Kołodziński springt en kopt de bal. Kolman bokst de bal weg. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara schiet op doel. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 2:7

89e minuut.
Pivo passt de bal zonder na te denken. Šalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena geeft een hoge lob. Šrejma krijgt zijn hoofd ertegen. Radosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 55%, FC Chelsea Kokory 45%.
FK Černá Pole - FC Chelsea Kokory 2:7