Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK White Crows Křelov Tigers Dobratice
Havran 1 Tactiek takový klídeček
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
72.5 gemiddelde waardering 70.1
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Znojemský met een sublieme pass. Riobó probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Guéry maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Radaelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Combes bereikt de bal nog maar net als eerste. Combes probeert naar een medespeler te passen. Jeníček rent richting de bal. Jeníček schiet op doel. Iochev bokst de bal weg.

11e minuut.
Radaelli rent richting de bal. Radaelli geeft een hoge lob. Daar is Mosner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Iochev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret passt de bal met de wreef. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe schiet op doel. Mielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Combes speelt de bal door. Mosner rent richting de bal. Mosner met een sublieme pass. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Iochev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ženubil is nu in balbezit. Turňa geeft een hoge lob. Guéry is nu in balbezit. Guéry haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sidibe speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Radaelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radaelli krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ženubil passt de bal met de wreef. Znojemský speelt de bal door. Combes heeft problemen om de bal te vangen. Combes geeft een lange en hoge pass. Mosner springt en kopt de bal. Iochev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Riobó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeníček rent richting de bal. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček is nu in balbezit. Jeníček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 43%, Tigers Dobratice 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK White Crows Křelov - Tigers Dobratice 0:0

54e minuut.
Mosner speelt de bal door. Combes is nu in balbezit. Combes probeert naar een medespeler te passen. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel. Iochev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Wieczorek geeft de bal voor. Gligorjević kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Guéry springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženubil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženubil geeft een hoge lob. Jeníček rent richting de bal. Jeníček draait met de bal, schiet en ... Iochev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK White Crows Křelov 36%, Tigers Dobratice 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK White Crows Křelov - Tigers Dobratice 0:0