Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Starobrno Warriors DNB KladnoCity
T02 (4-1-3-2) Tactiek 45WW1
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
68.2 gemiddelde waardering 71.7
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Loayza met een sublieme pass. Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een hoge lob. Jouza rent richting de bal. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Blontrock rent richting de bal. Blontrock geeft de bal voor. Tekel controleert de bal met de borst. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap. Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft de bal voor. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza schiet op doel. Russi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - DNB KladnoCity 0:1

20e minuut.
Siekiera met een snelle inworp. Pondeljak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pěnkava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pěnkava geeft een lange en hoge pass. Roccon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Russi met een sublieme pass. Pěnkava kopt de bal weg. Fanzaga rent richting de bal. Roccon onderschept slim de pass. Roccon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pěnkava passt de bal in één keer door. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk passt de bal met de wreef. Roccon is nu in balbezit. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De Jonghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siemieniuk zal de hoekschop nemen. Roccon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starobrno Warriors 60%, DNB KladnoCity 40%.
FC Starobrno Warriors - DNB KladnoCity 0:1

50e minuut.
Listo speelt de bal door. Bolívar is nu in balbezit. Sobieszczański is nu in balbezit. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pěnkava bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěnkava passt de bal in één keer door. Siemieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk geeft een hoge lob. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jurat probeert de bal met de borst te controleren. Jurat geeft een lange en hoge pass. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sobieszczański kopt de bal weg. Pěnkava is nu in balbezit. Pěnkava speelt de bal door. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fanzaga rent richting de bal. Siemieniuk onderschept slim de pass. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pěnkava met een sublieme pass. Pondeljak met een sublieme pass. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De Jonghe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Starobrno Warriors - DNB KladnoCity 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starobrno Warriors 55%, DNB KladnoCity 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Starobrno Warriors - DNB KladnoCity 1:1