Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Deportivo Prague Sharp Boys Haleny
3-2-3-2 ZU Tactiek DA
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
68.8 gemiddelde waardering 67.6
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Kardoš onderschept slim de pass. Spagnolo rent richting de bal. Kardoš is nu in balbezit. Kardoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - Sharp Boys Haleny 1:0

15e minuut.
Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Párraga Ortiz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Párraga Ortiz geeft de bal voor. Contreras kopt de bal weg. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu schiet op doel. Kandasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Deportivo Prague - Sharp Boys Haleny 1:1

31e minuut.
Contreras rent richting de bal. Davidovici speelt de bal door. Contreras met een sublieme pass. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Párraga Ortiz kopt de bal weg. Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Roose begaat een overtreding. Roose krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Deportivo Prague 53%, Sharp Boys Haleny 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Deportivo Prague - Sharp Boys Haleny 1:1

46e minuut.
Corona komt het veld opgelopen. Rychlý komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Martikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikán geeft een lange en hoge pass. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft een hoge lob. Komínek springt en kopt de bal. Kandasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Menettas passt de bal zonder na te denken. Chiţu is nu in balbezit. Dorożyński begaat een overtreding. Dorożyński krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dorożyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Párraga Ortiz is nu in balbezit. Met opzet legt Harasimczuk zijn tegenspeler op de grond. Harasimczuk krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rychlý is nu in balbezit. Kardoš verovert de bal door een tackle van achteren. Grzęda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kardoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kardoš neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Deportivo Prague - Sharp Boys Haleny 2:1

67e minuut.
Rychlý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Párraga Ortiz speelt de bal door. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chiţu met een sublieme pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras passt de bal in één keer door. Komínek rent richting de bal. Komínek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Harasimczuk probeert naar een medespeler te passen. Spagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Otava zijn tegenspeler op de grond. Otava krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Dorożyński passt de bal in één keer door. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Párraga Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Párraga Ortiz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Inworp. Harasimczuk met een snelle inworp. Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski geeft de bal voor. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Deportivo Prague 48%, Sharp Boys Haleny 52%.
AC Deportivo Prague - Sharp Boys Haleny 2:1