Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:42
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Nou Camp
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 59996
Barcelona.FC 1FC Batelov
smrt Tactiek pp
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dlabaja met de inworp. Čepl is nu in balbezit. Čepl geeft een lange en hoge pass. Anglada maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kúbek kopt de bal weg. Spousta rent richting de bal. Spousta passt de bal zonder na te denken. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 1:0

3e minuut.
Spousta rent richting de bal. Spousta geeft een hoge lob. Saudek rent richting de bal. Saudek draait met de bal, schiet en ... Vidalón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 2:0

15e minuut.
Lakatos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šomek met een snelle inworp. Jura is nu in balbezit. Jura geeft een lange en hoge pass. Krčín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kúbek passt de bal zonder na te denken. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek passt de bal in één keer door. Anglada is nu in balbezit. Anglada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 3:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kúbek met een snelle inworp. Čepl geeft de bal voor. Anglada springt en kopt de bal. Vidalón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 4:0

25e minuut.
Šomek met een snelle inworp. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kúbek. Kúbek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Spousta probeert de bal met de borst te controleren. Spousta geeft de bal voor. Sánchez Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Anglada onderschept slim de pass. Anglada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kúbek is nu in balbezit. Espinha onderschept slim de pass. Espinha geeft de bal voor. Rybář rent richting de bal. Rybář haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Čepl verovert de bal door een tackle van achteren. Čepl geeft een lange en hoge pass. Daar is Sánchez Caballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anglada rent richting de bal. Anglada schiet op doel. Vidalón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 5:0

45e minuut.
Erat speelt de bal door. Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek passt de bal met de wreef. Jura is nu in balbezit. Jura geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brdička komt het veld opgelopen. Felčan komt het veld opgelopen. Radzinsky komt het veld opgelopen. Roa komt het veld opgelopen. Cigáň komt het veld opgelopen. Duffek komt het veld opgelopen. Zdvíhal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 48%, 1FC Batelov 52%.
Barcelona.FC - 1FC Batelov 5:0

50e minuut.
Felčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Felčan geeft een lange en hoge pass. Speranskij is nu in balbezit. Saudek is nu in balbezit. Saudek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kúbek geeft de bal voor. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa probeert naar een medespeler te passen. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Vidalón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Saudek passt de bal zonder na te denken. Kúbek rent richting de bal. Kúbek speelt de bal door. Anglada rent richting de bal. Anglada draait met de bal, schiet en ... Vidalón bokst de bal weg.

64e minuut.
Jiráň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jura geeft de bal voor. Radzinsky is nu in balbezit. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Lakatos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duffek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Caballero rent richting de bal. Saudek onderschept slim de pass. Saudek haalt uit met een fantastische trap. Vidalón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Andrlík onderschept slim de pass. Brdička geeft een lange en hoge pass. Espinha is nu in balbezit. Anglada verovert de bal door een tackle van achteren. Anglada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - 1FC Batelov 6:0

80e minuut.
Čepl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kúbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kúbek passt de bal zonder na te denken. Saudek rent richting de bal. Saudek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 32%, 1FC Batelov 68%.
Barcelona.FC - 1FC Batelov 6:0