Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koněšín Název týmu™
3-3-1-3 Tactiek 5d
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
73.1 gemiddelde waardering 67.5
outstanding Schieten excellent
incredible Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Nănescu speelt de bal door. Klungelig pakt Golem de bal. Golem geeft een hoge lob. Aceval springt en kopt de bal. Foriers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foriers probeert naar een medespeler te passen. Mašek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kučera de bal. Stūris is nu in balbezit. Stūris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lepšík met een harde bal richting middenveld. Aceval rent richting de bal. Janů onderschept slim de pass. Janů geeft een lange en hoge pass. Stūris is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Macák met een sublieme pass. Klungelig pakt Golem de bal. Golem geeft de bal voor. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. Foriers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - Název týmu™ 1:0

14e minuut.
Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčkovský geeft een hoge lob. Stūris kopt de bal weg. Zábojník bereikt de bal nog maar net als eerste. Zábojník haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lepšík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Golem is nu in balbezit. Mlčkovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golem raakt geblesseerd tijdens het duel. Nănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aceval heeft problemen om de bal te vangen. Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Golem met de inworp. Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu geeft een hoge lob. Hájný springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - Název týmu™ 2:0

29e minuut.
Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Golem rent richting de bal. Golem speelt de bal door. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval haalt uit met een fantastische trap. Foriers bokst de bal weg.

31e minuut.
Chlapec passt de bal met de wreef. Golem is nu in balbezit. Golem geeft de bal voor. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal. Foriers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - Název týmu™ 3:0

44e minuut.
Mlčkovský speelt de bal door. Zábojník rent richting de bal. Gašparov maakt een afschuwelijke overtreding. Gašparov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 42%, Název týmu™ 58%.
FC Koněšín - Název týmu™ 3:0

52e minuut.
Golem rent richting de bal. Golem geeft de bal voor. Aceval kopt de bal weg. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - Název týmu™ 4:0

74e minuut.
Janů is nu in balbezit. Janů geeft een lange en hoge pass. Macák kopt de bal weg. Nănescu geeft de bal voor. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal. Foriers bokst de bal weg.

81e minuut.
Macák heeft problemen om de bal te vangen. Macák passt de bal met de wreef. Golem rent richting de bal. Golem geeft een hoge lob. Aceval krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Casco onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mašek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stūris maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 43%, Název týmu™ 57%.
FC Koněšín - Název týmu™ 4:0