Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:40
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: SHARP ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36967
Sharp Boys Haleny DNB KladnoCity
DA Tactiek 45WW1
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 71.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Loayza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Jouza is nu in balbezit. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 0:1

4e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava passt de bal zonder na te denken. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Chiţu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Blontrock is nu in balbezit. Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Ruscio rent richting de bal. Ruscio geeft een lange en hoge pass. Jouza maakt een snoekduik en kopt de bal. El Ghandour bokst de bal weg.

12e minuut.
Blontrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Blontrock passt de bal met de wreef. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ... El Ghandour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 0:2

13e minuut.
Ruscio passt de bal met de wreef. Blontrock rent richting de bal. Blontrock passt de bal met de wreef. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Saaresmaa speelt de bal door. Listo rent richting de bal. Listo passt de bal zonder na te denken. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 0:3

18e minuut.
Musto met een sublieme pass. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Chiţu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pouchlý rent richting de bal. Pouchlý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Contreras met een snelle inworp. Krobot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 1:3

22e minuut.
Ruscio kopt de bal weg. Blontrock is nu in balbezit. Blontrock speelt de bal door. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap. El Ghandour bokst de bal weg.

23e minuut.
Krobot heeft problemen om de bal te vangen. Krobot passt de bal in één keer door. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Chiţu springt en kopt de bal. De Jonghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzęda de bal. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Saaresmaa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Musto kopt de bal weg. Krobot geeft een hoge lob. Komínek is nu in balbezit. Komínek schiet op doel. De Jonghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Musto speelt de bal door. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu draait met de bal, schiet en ... De Jonghe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Boys Haleny 52%, DNB KladnoCity 48%.
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 1:3

46e minuut.
Vinařický komt het veld opgelopen. Hynais komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Loayza rent richting de bal. Menettas begaat een overtreding. Menettas krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ruscio speelt de bal door. Jouza rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Trčka ... Strafschop! Trčka krijgt een gele kaart. Jouza raakt geblesseerd tijdens het duel. Blontrock legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 1:4

54e minuut.
Blontrock geeft een lange en hoge pass. Hynais speelt de bal door. Saaresmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu onderschept slim de pass. Chiţu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţu geeft een hoge lob. De Jonghe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouchlý is nu in balbezit. Komínek onderschept slim de pass. Komínek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Musto geeft de bal voor. Inworp. Blontrock met een snelle inworp. Listo geeft de bal voor. Jouza springt en kopt de bal. El Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Loayza passt de bal in één keer door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar passt de bal zonder na te denken. Ruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscio schiet op doel. El Ghandour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menettas kopt de bal weg. Grzęda is nu in balbezit. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ... El Ghandour probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 1:5

79e minuut.
Chiţu passt de bal in één keer door. Contreras rent richting de bal. Contreras passt de bal met de wreef. Komínek rent richting de bal. Komínek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka passt de bal in één keer door. Komínek rent richting de bal. Chiţu rent richting de bal. Chiţu schiet op doel. De Jonghe bokst de bal weg. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu schiet op doel. De Jonghe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Boys Haleny 55%, DNB KladnoCity 45%.
Sharp Boys Haleny - DNB KladnoCity 1:5