Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koněšín Barcelona.FC
3-3-1-3 Tactiek smrt
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
71.4 gemiddelde waardering 70.3
formidabel Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Nănescu geeft de bal voor. Echenique kopt de bal weg. Kobosil geeft een lange en hoge pass. Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglada schiet op doel. Lepšík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Anglada haalt uit met een fantastische trap. Rufr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazma is nu in balbezit. Kazma geeft een hoge lob. Anglada krijgt zijn hoofd ertegen. Lepšík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lakatos passt de bal met de wreef. Čepl met een sublieme pass. Kazma met een sublieme pass. Anglada is nu in balbezit. Anglada schiet op doel. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Buitenspel voor Hájný. Goede buitenspelval van de verdediging. Čepl maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Anglada kopt de bal weg. Losna rent richting de bal. Losna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nănescu is nu in balbezit. Nănescu passt de bal in één keer door. Golem is nu in balbezit. Golem geeft een hoge lob. Laborco maakt een snoekduik en kopt de bal. Duffek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Kučera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufr begaat een overtreding. Losna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čepl komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 52%, Barcelona.FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koněšín - Barcelona.FC 0:0

47e minuut.
Laborco kopt de bal weg. Hájný is nu in balbezit. Spousta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spousta krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Kobosil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobosil met een sublieme pass. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - Barcelona.FC 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Barrera de bal. Salomon rent richting de bal. Laborco onderschept slim de pass. Laborco draait met de bal, schiet en ... Duffek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chlapec heeft problemen om de bal te vangen. Anglada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chlapec. Chlapec krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Daar is Lakatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborco verovert de bal door een tackle van achteren. Laborco passt de bal in één keer door. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Laborco met een sublieme pass. Golem is nu in balbezit. Golem geeft een hoge lob. Hájný springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koněšín - Barcelona.FC 1:1

81e minuut.
Lakatos geeft een hoge lob. Kazma is nu in balbezit. Kazma geeft de bal voor. Losna springt en kopt de bal. Lepšík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Golem is nu in balbezit. Golem met een sublieme pass. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ... Duffek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 46%, Barcelona.FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koněšín - Barcelona.FC 1:1