Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Černá Pole Tigers Dobratice
FKČP4.1 Tactiek takový klídeček
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
71.7 gemiddelde waardering 69.7
incredible Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Šrejma is nu in balbezit. Wieczorek is nu in balbezit. Štor verovert de bal door een tackle van achteren. Štor geeft de bal voor. Milota krijgt zijn hoofd ertegen. Iochev bokst de bal weg.

9e minuut.
Gnat verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán rent richting de bal. Gnat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gnat krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Inworp. Štor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hora is nu in balbezit. Hora geeft een lange en hoge pass. Šrejma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Šalena kopt de bal weg. Štor met een sublieme pass. Hora is nu in balbezit. Hora geeft een lange en hoge pass. Milota is nu in balbezit. Iochev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouret legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šrejma neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Štor passt de bal zonder na te denken. Hora heeft problemen om de bal te vangen. Hora speelt de bal door. Šrejma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrejma haalt uit met een fantastische trap. Iochev bokst de bal weg.

20e minuut.
Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek geeft een lange en hoge pass. Daar is Króliczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guéry bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéry schiet op doel. Kolman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Křepelka met de inworp. Štor met een sublieme pass. Hora is nu in balbezit. Hora geeft een hoge lob. Milota maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - Tigers Dobratice 1:0

43e minuut.
Sidibe probeert de bal aan de voet te houden. Šalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena passt de bal met de wreef. Milota is nu in balbezit. Milota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 38%, Tigers Dobratice 62%.
FK Černá Pole - Tigers Dobratice 1:0

46e minuut.
Presl komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pivo probeert naar een medespeler te passen. Presl rent richting de bal. Presl speelt de bal door. Šrejma rent richting de bal. Šrejma draait met de bal, schiet en ... Iochev bokst de bal weg.

56e minuut.
Mouret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tătar onderschept slim de pass. Hora is nu in balbezit. Hora geeft een lange en hoge pass. Presl krijgt zijn hoofd ertegen. Iochev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cikryt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turňa komt bij de bal en schiet. Kolman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cikryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikryt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wieczorek zal de hoekschop nemen. Cikryt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Černá Pole - Tigers Dobratice 1:1

65e minuut.
Turňa passt de bal in één keer door. Sidibe is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sidibe neemt de hoekschop. Wieczorek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Černá Pole - Tigers Dobratice 1:2

66e minuut.
Šalena geeft de bal voor. Presl kopt de bal weg. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma draait met de bal, schiet en ... Iochev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Černá Pole - Tigers Dobratice 2:2

69e minuut.
Gnat rent richting de bal. Wieczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczorek passt de bal in één keer door. Cikryt rent richting de bal. Cikryt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Štor passt de bal in één keer door. Hora rent richting de bal. Tătar begaat een overtreding. Tătar krijgt een gele kaart. Hora raakt geblesseerd tijdens het duel. Štor met een snel genomen vrije trap. Hora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hora geeft een hoge lob. Presl springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Štor passt de bal met de wreef. Hora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hora passt de bal met de wreef. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is German, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iochev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hora geeft een hoge lob. Šalena is nu in balbezit. Presl is nu in balbezit. Presl haalt uit met een fantastische trap. Trąbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Černá Pole 38%, Tigers Dobratice 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Černá Pole - Tigers Dobratice 2:2