Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Aréna Chelsea
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 49822
FC Chelsea Kokory SK White Crows Křelov
442atak Tactiek Havran 1
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
74.6 gemiddelde waardering 71.7
incredible Schieten excellent
incredible Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Herda is nu in balbezit. Herda passt de bal met de wreef. Guthe rent richting de bal. Guthe draait met de bal, schiet en ... Mielony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 1:0

9e minuut.
Krejza heeft problemen om de bal te vangen. Krejza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fabris de bal. Guthe is nu in balbezit. Guthe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 2:0

13e minuut.
Radaelli is nu in balbezit. Radaelli passt de bal zonder na te denken. Znojemský probeert naar een medespeler te passen. Mosner rent richting de bal. Mosner haalt uit met een fantastische trap. Stańkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejza geeft een hoge lob. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 3:0

18e minuut.
Krejza met een sublieme pass. Veselý rent richting de bal. Veselý passt de bal met de wreef. Amstel is nu in balbezit. Amstel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Veselý speelt de bal door. Daar is Krejza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krejza met een sublieme pass. Guthe is nu in balbezit. Guthe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Veselý de bal. Veselý met een sublieme pass. Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejza geeft de bal voor. Amstel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Herda heeft problemen om de bal te vangen. Herda met een sublieme pass. Guthe rent richting de bal. Guthe schiet op doel. Mielony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krejza met de inworp. Veselý probeert naar een medespeler te passen. Krejza geeft de bal voor. Guthe krijgt zijn hoofd ertegen. Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Herda onderschept slim de pass. Herda geeft een lange en hoge pass. Guthe rent richting de bal. Guthe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 4:0

33e minuut.
Guthe is nu in balbezit. Amstel is nu in balbezit. Amstel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fabris de bal onder controle te krijgen. Mielony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 5:0

40e minuut.
Galvis kopt de bal weg. Herda geeft de bal voor. Krejza probeert naar een medespeler te passen. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe schiet op doel. Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Kokory 33%, SK White Crows Křelov 67%.
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 5:0

47e minuut.
Enescu rent richting de bal. Enescu passt de bal met de wreef. Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejza geeft een lange en hoge pass. Amstel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Combes is nu in balbezit. Combes geeft een lange en hoge pass. Znojemský kopt de bal weg. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Stańkowski bokst de bal weg.

61e minuut.
Mielony met een sublieme pass. Mielczarek heeft problemen om de bal te vangen. Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejza geeft een lange en hoge pass. Fabris verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gligorjević passt de bal zonder na te denken. Telemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Telemann passt de bal zonder na te denken. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel schiet op doel. Mielony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Herda rent richting de bal. Herda passt de bal zonder na te denken. Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch geeft een lange en hoge pass. Amstel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 6:0

69e minuut.
Fabris geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwoch met een snelle inworp. Herda geeft een lange en hoge pass. Amstel krijgt zijn hoofd ertegen. Mielony bokst de bal weg.

71e minuut.
Enescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enescu geeft een hoge lob. Amstel is nu in balbezit. Amstel draait met de bal, schiet en ... Mielony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 7:0

72e minuut.
Jurča komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Telemann passt de bal in één keer door. Szwoch is nu in balbezit. Szwoch passt de bal met de wreef. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Resl komt het veld opgelopen. Kołodziński komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Radaelli is nu in balbezit. Radaelli passt de bal zonder na te denken. Mosner is nu in balbezit. Mosner draait met de bal, schiet en ... Stańkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 7:1

80e minuut.
Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amstel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozmara komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rozmara neemt zijn aanloop. Mielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Combes is nu in balbezit. Combes speelt de bal door. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel. Stańkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 7:2

87e minuut.
Telemann speelt de bal door. Herda speelt de bal door. Szwoch probeert naar een medespeler te passen. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara draait met de bal, schiet en ... Mielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chelsea Kokory 38%, SK White Crows Křelov 62%.
FC Chelsea Kokory - SK White Crows Křelov 7:2