Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Starobrno Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 66948
FC Starobrno Warriors Sharp Boys Haleny
T02 (4-1-3-2) Tactiek DA
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
68.7 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Musto is nu in balbezit. Siemieniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musto raakt geblesseerd tijdens het duel. Musto met een snel genomen vrije trap. Jurat kopt de bal weg. Pondeljak rent richting de bal. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel. El Ghandour bokst de bal weg.

25e minuut.
Párraga Ortiz passt de bal in één keer door. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft een lange en hoge pass. Chiţu krijgt zijn hoofd ertegen. Russi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - Sharp Boys Haleny 0:1

32e minuut.
Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu onderschept slim de pass. Pěnkava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pěnkava krijgt een gele kaart. Chiţu raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiţu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Russi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - Sharp Boys Haleny 0:2

45e minuut.
Siemieniuk rent richting de bal. Musto is nu in balbezit. Musto geeft een hoge lob. Komínek rent richting de bal. Komínek draait met de bal, schiet en ... Russi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starobrno Warriors 49%, Sharp Boys Haleny 51%.
FC Starobrno Warriors - Sharp Boys Haleny 0:2

46e minuut.
Hynais komt het veld opgelopen. Juklíček komt het veld opgelopen.

60e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. Roccon rent richting de bal. Pěnkava met een sublieme pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... El Ghandour bokst de bal weg.

69e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. Martikán onderschept slim de pass. Otava met een sublieme pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - Sharp Boys Haleny 1:2

73e minuut.
Sobieszczański geeft de bal voor. Otava rent richting de bal. Otava geeft een hoge lob. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel. Russi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Grzęda onderschept slim de pass. Grzęda speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft een hoge lob. Chiţu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Siemieniuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Roccon de bal. Grzęda maakt een afschuwelijke overtreding. Roccon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Párraga Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras met een sublieme pass. Chiţu is nu in balbezit. Chiţu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starobrno Warriors 50%, Sharp Boys Haleny 50%.
FC Starobrno Warriors - Sharp Boys Haleny 1:2