Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Drum&Bass Stage
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 49217
DNB KladnoCity AC Deportivo Prague
45WW1 Tactiek 3-2-3-2 ZU
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
72 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Bolívar kopt de bal weg. Kardoš rent richting de bal. Loayza verovert de bal door een tackle van achteren. Loayza geeft de bal voor. Jouza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Skolimowski is nu in balbezit. Pouchlý verovert de bal door een tackle van achteren. Roose rent richting de bal. Roose draait met de bal, schiet en ... De Jonghe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - AC Deportivo Prague 0:1

9e minuut.
Listo met een sublieme pass. Ruscio met een sublieme pass. Blontrock rent richting de bal. Blontrock geeft een lange en hoge pass. Jouza krijgt zijn hoofd ertegen. Kandasić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ruscio met de inworp. Blontrock is nu in balbezit. Blontrock geeft een hoge lob. Jouza maakt een snoekduik en kopt de bal. Kandasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DNB KladnoCity - AC Deportivo Prague 1:1

31e minuut.
Jouza speelt de bal door. Blontrock rent richting de bal. Blontrock passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jouza de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Blontrock is nu in balbezit. Blontrock geeft de bal voor. Loayza probeert naar een medespeler te passen. Jouza rent richting de bal. Jouza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ruscio passt de bal zonder na te denken. Blontrock heeft problemen om de bal te vangen. Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Jouza is nu in balbezit. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNB KladnoCity 39%, AC Deportivo Prague 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DNB KladnoCity - AC Deportivo Prague 1:1

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen. Corona komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Blontrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Blontrock probeert naar een medespeler te passen. Loayza speelt de bal door. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza draait met de bal, schiet en ... Kandasić bokst de bal weg.

51e minuut.
Ruscio heeft problemen om de bal te vangen. Ruscio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Davidovici de bal. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar schiet op doel. Kandasić bokst de bal weg.

62e minuut.
Corpodean met een snelle inworp. Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski passt de bal zonder na te denken. Spagnolo is nu in balbezit. Spagnolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DNB KladnoCity - AC Deportivo Prague 1:2

68e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici geeft een hoge lob. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga geeft een hoge lob. Jouza springt en kopt de bal. Kandasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ruscio passt de bal in één keer door. Blontrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Blontrock geeft een hoge lob. Jouza maakt een snoekduik en kopt de bal. Kandasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DNB KladnoCity - AC Deportivo Prague 2:2

83e minuut.
Skolimowski is nu in balbezit. Skolimowski geeft de bal voor. Brizzi kopt de bal weg. Kardoš rent richting de bal. Kardoš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Pouchlý verovert de bal door een tackle van achteren. Pouchlý speelt de bal door. Blontrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Blontrock geeft de bal voor. Jouza springt en kopt de bal. Kandasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Blontrock speelt de bal door. Daar is Jouza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daucher is nu in balbezit. Jouza onderschept slim de pass. Jouza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DNB KladnoCity 33%, AC Deportivo Prague 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DNB KladnoCity - AC Deportivo Prague 2:2