Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:43
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Nou Camp
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 57648
Barcelona.FC Název týmu™
smrt Tactiek 5d
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.8 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Kobosil rent richting de bal. Kobosil speelt de bal door. Losna is nu in balbezit. Losna schiet op doel. Kuča probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Název týmu™ 1:0

6e minuut.
Spousta kopt de bal weg. Otruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kúbek verovert de bal door een tackle van achteren. Kúbek geeft een hoge lob. Anglada maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuča kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kobosil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anglada de bal. Hek begaat een overtreding. Hek krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Losna passt de bal in één keer door. Anglada is nu in balbezit. Otruba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anglada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Anglada neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kúbek is nu in balbezit. Čepl geeft een lange en hoge pass. Boleslav heeft problemen om de bal te vangen. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kuča met een sublieme pass. Čepl kopt de bal weg. Kúbek geeft een lange en hoge pass. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna schiet op doel. Kuča probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kúbek met de inworp. Čepl geeft een lange en hoge pass. Losna krijgt zijn hoofd ertegen. Kuča probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Název týmu™ 2:0

25e minuut.
Čepl passt de bal met de wreef. Kúbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kúbek geeft een lange en hoge pass. Losna rent richting de bal. Losna haalt uit met een fantastische trap. Kuča probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Losna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losna geeft een hoge lob. Čepl rent richting de bal. Čepl geeft een lange en hoge pass. Losna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kúbek is nu in balbezit. Kúbek geeft de bal voor. Kobosil kopt de bal weg. Losna bereikt de bal nog maar net als eerste. Losna draait met de bal, schiet en ... Kuča verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kobosil zal de hoekschop nemen. Losna krijgt zijn hoofd ertegen. Kuča kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Kobosil met de inworp. Čepl geeft de bal voor. Losna springt en kopt de bal. Kuča werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Spousta met een sublieme pass. Kobosil is nu in balbezit. Kobosil passt de bal zonder na te denken. Losna is nu in balbezit. Losna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 25%, Název týmu™ 75%.
Barcelona.FC - Název týmu™ 2:0

46e minuut.
Roa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera geeft de bal voor. Losna rent richting de bal. Losna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Název týmu™ 3:0

50e minuut.
Losna is nu in balbezit. Růžový legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Losna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Růžový speelt de bal door. Anglada neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Název týmu™ 4:0

56e minuut.
Spousta met een sublieme pass. Čepl met een sublieme pass. Daar is Růžový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spousta bereikt de bal nog maar net als eerste. Spousta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kuča niet meer kan verder spelen. Foriers komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jiroutka is nu in balbezit. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera geeft een lange en hoge pass. Losna rent richting de bal. Losna draait met de bal, schiet en ... Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hek geeft de bal voor. Roa is nu in balbezit. Hek maakt een afschuwelijke overtreding. Roa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Čepl met een snel genomen vrije trap. Anglada krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kobosil met een sublieme pass. Losna rent richting de bal. Anglada is nu in balbezit. Anglada haalt uit met een fantastische trap. Foriers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona.FC - Název týmu™ 5:0

72e minuut.
Otruba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lakatos de bal. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík geeft de bal voor. Zábojník maakt een snoekduik en kopt de bal. Duffek bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Barrera de bal. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka geeft een hoge lob. Humplík rent richting de bal. Humplík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona.FC 46%, Název týmu™ 54%.
Barcelona.FC - Název týmu™ 5:0