Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1FC Batelov FC Koněšín
pp Tactiek 3-3-1-3
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 37
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.8 gemiddelde waardering 72.2
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Macák geeft een lange en hoge pass. Laborco is nu in balbezit. Speranskij maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Speranskij moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Speranskij schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Laborco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nănescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Macák met een sublieme pass. Daar is Golem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golem geeft de bal voor. Laborco maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidalón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hájný is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:1

7e minuut.
Laborco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Golem de bal. Golem geeft een lange en hoge pass. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:2

9e minuut.
Laborco schiet op doel. Rodríguez Ávalo probeert de bal aan de voet te houden. Hájný rent richting de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Vidalón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:3

19e minuut.
Rufr met een sublieme pass. Macák probeert naar een medespeler te passen. Laborco is nu in balbezit. Laborco draait met de bal, schiet en ... Vidalón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu geeft een hoge lob. Laborco kopt de bal weg. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Vidalón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rodríguez Ávalo geeft een lange en hoge pass. Gašparov met een sublieme pass. Chlapec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapec geeft een lange en hoge pass. Hájný springt en kopt de bal. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Andrlík kopt de bal weg. Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy passt de bal met de wreef. Cigáň rent richting de bal. Cigáň draait met de bal, schiet en ... Lepšík bokst de bal weg.

35e minuut.
Hájný probeert naar een medespeler te passen. Golem rent richting de bal. Golem probeert naar een medespeler te passen. Hájný is nu in balbezit. Hájný schiet op doel. Vidalón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:4

37e minuut.
Laborco rent richting de bal. Jiráň begaat een overtreding. Laborco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laborco krijgt zijn hoofd ertegen. Vidalón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:5

38e minuut.
Golem passt de bal in één keer door. Andrlík verovert de bal door een tackle van achteren. Rubín rent richting de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný schiet op doel. Vidalón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu passt de bal zonder na te denken. Laborco rent richting de bal. Laborco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:6

43e minuut.
Golem speelt de bal door. Hájný rent richting de bal. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rubín ... Strafschop! Hájný raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Chlapec met een sublieme pass. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco passt de bal in één keer door. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Andrlík de bal. Laborco is nu in balbezit. Laborco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:7

45e minuut.
Orlík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Batelov 71%, FC Koněšín 29%.
1FC Batelov - FC Koněšín 0:7

46e minuut.
Golem is nu in balbezit. Golem geeft een lange en hoge pass. Daar is Rodríguez Ávalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Casco kopt de bal weg. Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Laborco is nu in balbezit. Laborco draait met de bal, schiet en ... Vidalón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:8

56e minuut.
Nănescu passt de bal met de wreef. Golem rent richting de bal. Golem met een sublieme pass. Hájný is nu in balbezit. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:9

59e minuut.
Golem probeert naar een medespeler te passen. Laborco geeft de bal voor. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Vidalón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:10

61e minuut.
Golem passt de bal zonder na te denken. Laborco rent richting de bal. Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Laborco verovert de bal door een tackle van achteren. Laborco schiet op doel. Vidalón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:11

64e minuut.
Laborco maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidalón met een sublieme pass. Chlapec kopt de bal weg. Laborco is nu in balbezit. Laborco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lepšík met een sublieme pass. Laborco kopt de bal weg. Hájný rent richting de bal. Hájný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:12

67e minuut.
Nănescu met de inworp. Gašparov speelt de bal door. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rodríguez Ávalo de bal onder controle te krijgen. Vidalón bokst de bal weg.

70e minuut.
Lepšík speelt de bal door. Rubín controleert de bal met de borst. Laborco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hájný de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Suárez Cartoy geeft de bal voor. Lepšík probeert naar een medespeler te passen. Laborco rent richting de bal. Laborco draait met de bal, schiet en ... Vidalón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Macák met een sublieme pass. Laborco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Ávalo. Rodríguez Ávalo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gašparov rent richting de bal. Gašparov geeft de bal voor. Laborco kopt de bal weg. Hájný is nu in balbezit. Hájný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Laborco is nu in balbezit. Laborco passt de bal met de wreef. Golem rent richting de bal. Golem geeft een lange en hoge pass. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidalón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laborco is nu in balbezit. Laborco draait met de bal, schiet en ... Vidalón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Batelov - FC Koněšín 0:13

87e minuut.
Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Hájný verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný probeert naar een medespeler te passen. Laborco rent richting de bal. Laborco schiet op doel. Vidalón bokst de bal weg.

88e minuut.
Casco kopt de bal weg. Gašparov rent richting de bal. Gašparov passt de bal met de wreef. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Batelov 62%, FC Koněšín 38%.
1FC Batelov - FC Koněšín 0:13