Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Starobrno Warriors FK Černá Pole
T12_A (4-2-2-2) Tactiek FKČP4.1
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
66.3 gemiddelde waardering 71.8
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Pondeljak geeft een lange en hoge pass. Roccon kopt de bal weg. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Kolman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - FK Černá Pole 1:0

10e minuut.
Štor met een sublieme pass. Jurat verovert de bal door een tackle van achteren. Siemieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk geeft de bal voor. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Šalena met een sublieme pass. Klungelig pakt Šrejma de bal. Šalena met een sublieme pass. Milota rent richting de bal. Milota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Volanský rent richting de bal. Volanský passt de bal zonder na te denken. Hora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hora geeft een hoge lob. Milota maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacsek passt de bal met de wreef. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak geeft een lange en hoge pass. de la Flor springt en kopt de bal. Kolman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolman met een sublieme pass. Siemieniuk kopt de bal weg. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - FK Černá Pole 2:0

27e minuut.
de la Flor kopt de bal weg. Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon onderschept slim de pass. Roccon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - FK Černá Pole 3:0

33e minuut.
Pondeljak probeert naar een medespeler te passen. de la Flor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Króliczyński. Króliczyński krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Štor met de inworp. Hora rent richting de bal. Hora geeft een lange en hoge pass. Šrejma springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bögli de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Štor de bal onder controle te krijgen. Hora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hora passt de bal met de wreef. Šrejma bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrejma draait met de bal, schiet en ... Russi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tiha is nu in balbezit. Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk speelt de bal door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Kolman bokst de bal weg. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - FK Černá Pole 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starobrno Warriors 54%, FK Černá Pole 46%.
FC Starobrno Warriors - FK Černá Pole 4:0

46e minuut.
Presl komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Jurat onderschept slim de pass. de la Flor rent richting de bal. Volanský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Volanský krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Křepelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šalena is nu in balbezit. Siekiera begaat een overtreding. Siekiera krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pondeljak passt de bal met de wreef. Siemieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starobrno Warriors - FK Černá Pole 5:0

64e minuut.
Šalena is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šalena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štor geeft een hoge lob. Šrejma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hacsek rent richting de bal. Hacsek passt de bal zonder na te denken. Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak geeft de bal voor. Siemieniuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tekel is nu in balbezit. Met opzet legt Šalena zijn tegenspeler op de grond. Tekel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hacsek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pondeljak de bal. Pondeljak geeft een hoge lob. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starobrno Warriors 45%, FK Černá Pole 55%.
FC Starobrno Warriors - FK Černá Pole 5:0